Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 16évesen szabad fogamzásgátlót...

16évesen szabad fogamzásgátlót szedni?

Figyelt kérdés
2012. szept. 10. 21:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Tökéletesen egyetértek a doktornővel!
2012. szept. 11. 19:00
 12/15 A kérdező kommentje:
van egy barátnőm...12éves kora óta nemszűz..és 14éves kora óta szed fogamzásgátló tablettát..(nem orvos írta ki neki) és semmibaja sincs..(még) :)
2012. szept. 11. 21:40
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem most lesz tőle baja.

Hanem majd amikor abbahagyja, és nem indul újra a ciklusa. Meg mondjuk ki sem fejlődik a méhe miatta...

2012. szept. 11. 21:51
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem 18 éves koromban jött meg a mensesem, de aztán is kéthavonta jött, akkor viszont görcsöltem, mint az állat, és olyan erősen véreztem, hogy háromszor kórházba kerültem emiatt. Akkor felírtak fogamzásgátlót, az tényleg beszabályozta a ciklusomat, nem volt se görcs, se ömlés. Három évig szedtem. Akkor más városba költöztem, és az ottani nőgyógyász azt mondta, hogy aki nekem fogamzásgátlót felírt, az egy marha volt. Abbahagytam, visszajöttek a görcsök, az ömlések. Mindez a 80-as években történt. Csaknem húsz évvel később, mikor ultrahanggal vizsgáltak, akkor derült ki,hogy petefészekcisztám van. Dermoid ciszta, amiben haj és körömdarabkák vannak. Az ilyen ciszta általában gyerekkortól kezdve nő. Kivették, és megszűntek a panaszaim.
2012. szept. 11. 22:13
 15/15 anonim ***** válasza:
Na ennyit a hozzáértésről, és a szakma iránti alázatról.
2012. szept. 12. 07:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!