Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Magne B6 mellékhatása lehet...

Kolbasz90 kérdése:

Magne B6 mellékhatása lehet étvágynövekedés?

Figyelt kérdés

Sziasztok, kb másfél hónapja szedek Magne B6 ot, eddig nem igazan segitett mostanra kezdem érrezni a hatását, de az utobbi 2 hétben megnövekedett az étvágyam.

Nem tudom eldönteni hogy miért van, mivel ha hasamon is latszik kicsit, és félünk hogy nehogy terhes legyek, de viszont mindig óvszerrel csinaltuk és folyamatosan pontosan jön meg a menszeszem. Félhetek hogy esetleg terhes vagyok?

2012. szept. 10. 18:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Én is zabálok a B-vitamintól.
2012. szept. 10. 20:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen.
2012. szept. 10. 20:38
 3/5 A kérdező kommentje:
Az okozhatja ezt a felfuvodast, ha tobb mint masfel hete nem volt szekletem?
2012. szept. 10. 21:37
 4/5 anonim ***** válasza:
64%

Jajj.... azt tudtad, hogy a terhesség az első 2-3 hónapban nem látszik? Na most már tudod. :D

A magne b6 nem okozhat szerintem étvágynövekedést, én is szedem kúraszerűen, nekem nem nőtt az étvágyam. Attól inkább nőhet, ha mondjuk meg fog jönni és édesre sósat kívánsz sósra meg édeset. :)

2012. szept. 11. 15:40
 5/5 anonim ***** válasza:
64%

A Magne B6 véleményem szerint nem okoz étvágynövekedést.

Az viszont egy igen veszélyes állapotra utalhat, ha 1,5 hete nem volt székleted.

A Magne B6-nak egyébként igen sok mellékhatása lehet (ld. betegtájékoztató), különösen akkor, ha huzamosabb ideig (hónapokig, netán évekig) szeded, ami nem is ajánlott. Nálam pl. nyelvzsibbadást okozott, ami egy nagyon ijesztő tünet, ráadásul egyetlen orvos sem tudta megmondani, hogy mi okozza...

2014. júl. 31. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!