Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nőgyógyász egy másik városban?...

Nőgyógyász egy másik városban? Hogyan?

Figyelt kérdés
Az lenne a problémám, hogy pár napja sárgás folyásom van. Kicsit zavaró. Most lettem kollégista Budapesten (11. ker), még sosem voltam nőgyógyásznál, nem tudom, hogyan működnek a dolgok. Otthon tudna segíteni anyukám, de itt nagyon egyedül vagyok. Valaki segítene? Hova menjek? Elég előjegyzés? Valaki akit ajánlanátok?
2012. szept. 10. 14:22
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha meg tudod fizetni a magánrendelést, akkor tudsz menni a mensmentisbe, az a fehérvári úton van 11 ker.ben. Amúgy Tekse Istvánt ajánlom neked.

Koliban amúgy van már tartózkodási címed? Nálunk a szinttanár intézte mindig. Mert ha van, akkor tudsz menni sztk-s rendelésre is, az ingyen van. Ha nincs, akkor menj le a kollégiumi irodába (nemtom, h nálatok így hívják-e, nálunk így hívták) és irass alá velük egy olyan hosszú rózsaszín formanyomtatványt, amit okmányirodából tudsz kérni és elentkezz be tartózkodási címre a koliba. Így már el kell lássanak 11. ker.ben bármilyen szakrendelésen.

2012. szept. 10. 15:47
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Sajnos magándokit nem tudok fizetni:)
2012. szept. 19. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!