Fürdéskor belemegy a víz a hüvelyembe. Hogyan lehetne elkerülni ezt?
Ha otthon a fürdőkádban fürdesz miért raksz fel tampont?
Ha meg fürdeni mész strandra, ha kijössz a medencéből, azonnal tamponcsere.
18L
fürdésnél sztem nemkéne tampont használni, én legalábbis nem használok, hiszen meg kéne azt azért mosni is, főleg menzeszkor.
strandon pedig, cseréld gyakrabban a tamponod, és vegyél nagyobbat.
Szerintem azért kell tampont feltenni,hogy ne a vérben fürödjön.
Ezért jobb zuhanyozni,akkor nem kell tampon.
Ez ellen nem tudsz mit tenni.Vákuum miatt megya hüvelyedbe víz.Egy barátnőmmel uszodában voltunk,felszippantotta a vizet,és amikor vártunk a buszra,a buszmeg.-ba fojt ki szegénynek.Mindenki azt hitte bepisilt.
Max.ne tárogass a lábaddal fürdés közben,ne tudja beszippantani a vizet.
Nem úgy értettem :P
Amikor menzeszelek,nem szoktam kádban fürdeni :P
Azt csak a példa miatt írtam.
De ha tampont használok,és vízbe megyek vele,akkor utána azonnal rohanni kell a WC-re,mert különben gáz van :S
Sziasztok!
Normál tónusú hüvelybe nem megy se levegő, se víz! Ez a kor, az edzetlenség, az izomsorvadás, a rossz szokások... következménye,ami azért következik be, mert a hüvelyünkre nem szoktunk gyúrni! vannak tényezők, melyek még jobban fokozzák a sorvadást..
ez olyan, mint mikor gipszben van valakinek a keze és ideiglenesen nem használja, ezáltak sorvad, gyengül, azonban ha edzi, akkor erősödik, tartása lesz!
erről nem tehetünk, mert senki sem mondja nekünk! Én is így voltam, egészen addig, míg meg nem ismekedtem az intim tornával.
ajánlom ezt a cikket és a tampon vagy betét cikket is ugyanezen az oldalon:
hatásos! :)
a cikkekből kiderül az is, hogy mi szól a tampon mellett illetve ellen. ezt mindenki maga dönti el. én is használok tampont az utcán, munkában, de otthon és éjszaka betét.
azonban addig, amíg víz megy a hüvelyedbe, nem ajánlanám a fürdést menstruáció alatt! a fertőzés kockázata miatt... azon kívül, amit írtál, hogy írtó kellemetlen, ha futkosni kell...
remélem kipróbáljátok, nekem bevált! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!