Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruáció = rosszullét? :S

Menstruáció = rosszullét? :S

Figyelt kérdés

Tudom hogy ilyenkor nem vagyunk a toppon ...

Tegnap előtt mikor megjött úgy görcsölt a hasam h fetrengtem és gyógyszert vettem be ..

Ez idáig még normális is ...

De amit idáig egyik mensimnél se tapasztaltam hogy ilyen szinten "rosszul" vagyok -> Egésznap pár falatot tudok ennni , hányingerem van stb.

Szerintetek ez normális ? :S

Mert én se szoktam olyan hűde jól lenni mikor megvan , de ennyire még nem voltam sz*rul :S

2009. júl. 29. 10:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem is szokott ilyen lenni... Meg nekem mindig hasmenésem is van tőle.
2009. júl. 29. 10:19
 2/5 anonim válasza:
Nekem meg olyan volt, mintha szívritmus zavarom lenne, meg ok nélkül ideges voltam, és alig kaptam levegőt...
2009. júl. 29. 11:01
 3/5 anonim ***** válasza:

szedjél rendszeresen sörélesztő tablettát.

nekem ez az egy ami használt idáig.

a görcsoldó csak tűzoltás.

és ráadásul csak pár órát használ.

( 30 éves vagyok )

2009. júl. 29. 12:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez normális. Én hányni is szoktam.
2009. okt. 10. 17:57
 5/5 anonim válasza:
Igen, kb egyenlő a menstruáció a rosszulléttel, csak keveseknek nem okoz semmi gondot, csak egy kis kellemetlenséget. Jómagam 1-2 héttel menstruáció előtt már mindig tudom, hogy lassan itt az idő: kezdem a kívánósággal (minden szart összezabálok mert kényszeres evés jön rám), aztán kezdek agresszív lenni, majd menstruáció előtt 1 nappal kezdek rosszul lenni és ez az első nap is kitart, de van hogy a második nap is. Görcsölni szoktam (hol jobban hol kevésbé) és egyszerűen nem jó a közérzetem,ha sokat ülök még szédülök is, így első nap kb. végig fekszem. Normális tippet még nem kaptam hogy ezzel mit lehet kezdeni, de nagyon bosszantó, főleg ha a későbbiekben nem tehetem meg hogy a menstruáció első napján csak fekszem, mert dolgozni kell menni...
2011. nov. 17. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!