Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruáció előtti viszketés,...

Menstruáció előtti viszketés, mitől lehet?

Figyelt kérdés
Menzesz előtt elég sokszor szokott előjönni egy kis viszketés. A dokinál már többször voltam, általában azt mondta, hogy kenjem magam Canestennel, elmúlik. De borzasztó kellemetlen tud lenni és nem tudom, hogy mitől jön elő, majd múlik el. Viszont arra lettem figyelmes (teljesen véletlenül), mintha a cukros dolgokkal lenne ez összefüggésben. Teljesen cukormentesen étkezem, még csokit is nagyon ritkán eszem. Kivéve mensi előtti héten, mert olyankor nagyon kívánom ezeket. Péksütik, csokik, stb. Képes vagyok egy táblával is megenni ilyenkor. Na, és amikor legutóbb is ettem csokit, kakaóscsigát és kakaóitalt (gondolom rengeteg cukor van bennük), estére már el is kezdtem viszketni lent. :/ Szerintetek lehet ezzel valami összefüggés? Nem vagyok cukorbeteg, de a családban többen is vannak (ezért is élek amúgy cukormentesen, leszámítva azt a 2-3 napot a menzeszem előtt). A kövi hónapban megpróbálom megállni az édesség evést, kíváncsi vagyok, hogy mi lesz. Ti mit gondoltok?
2012. szept. 7. 10:16
 1/2 SzilKa ***** válasza:
Candida is okozhatja ezt.
2012. szept. 7. 10:27
 2/2 anonim ***** válasza:
szerintem elég egyértelmű! a gombák nagyon jól tudnak lakni a cukorral. Alapvetően mindenkiben élnek, de úgy tűnik ha te kaját adsz nekik, akkor nagyon élénkek lesznek. Próbáld csak ki, hogy mensi előtt sem eszel. Bár nem tudom, hogy jutott el olyan gyorsan oda a cukor
2012. szept. 7. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!