Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy oldjam meg, hogy ne...

Hogy oldjam meg, hogy ne ázzak át?

Figyelt kérdés

Amikor megvan, akkor első 3-4 napban mindig óránként vagy gyakrabban kell tampont cserélnem, néha még a betétet is. Elég zavaró, ha például iskolába vagyok, most attól is félek, hogy a 10 perces szünetben nem lesz rá időm... És mivel minden nap tesim van, így hogy lehet megoldani, hogy ilyenkor fel legyek mentve? Mert egész biztos, hogy átáznék, és már többször jártam így, elég kellemetlen. Mit tehetnék, hogy ne legyen ilyen erős a vérzés?

Előre is köszönöm a válaszokat!

14/L

2012. szept. 6. 20:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
42%

Szerintem beszélj anyukáddal, és tényleg keressetek fel egy gyermeknőgyógyászt. A vizsgálattól nem kell tartanod, mert természetesen tekintettel vannak arra, hogy a náluk megforduló betegek többsége még szűz (hiszen ez gyermekrendelés). Ha hónapról-hónapra ilyen erős napokig a vérzésed, akár szervi probléma is állhat a háttérben!

Ez nem ijesztgetés, csak szeretném, ha nem bagatelizálnád el a dolgot. Jobb félni, mint megijedni!!

2012. szept. 9. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!