Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha a mellemből szövettant...

Ha a mellemből szövettant vesznek, mennyi idő amíg megérkezik a lelet?

Figyelt kérdés
Találtak egy csomót a jobb mellembe és holnap megyek szövettanra (2012.09.06.), de lelet muszáj, hogy megérkezzen 2012.09.17-éig. Mennyi idő alatt lesz kész a lelet? Meg lehet sürgetni valahogy a folyamatot, ha túl sok ideig kéne rá várni? Előre is köszönöm a válaszokat!

2012. szept. 5. 16:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Azt elfelejtettem, hogy nem a mintavételtől kell félni, hanem attól, hogy mi lesz, ha rosszindulatú...
2012. szept. 7. 10:53
 12/14 A kérdező kommentje:
A mintavételtől ne félj vészesebbnek gondoltam sokkal még ígyis, hogy nekem még kellemetlenebb volt, mint másnak! Engem nagyon megijesztettek előtte,mondták, hogy ha bevérezne akkor vizes ruhával borogassam. Jézusom, mondom mit csinálnak velem. Olyan volt mint a vérvétel csak mellből. Fájni nekem nem fájt (lehet azért, mert a mellem nem érzékeny), de kellemetlen érzés volt. Nekem mellészúrtak, utána meg annyira kemény a görcs a mellemben, hogy a tű is alig bent be. Lehet újra kell ismételni, a kevés a minta.:S Félek én is az eredménytől:S Elvileg hétfőn már meg lesz (csütörtökön voltam). Sok sikert hozzá és szorítok az eredményedhez!
2012. szept. 8. 15:01
 13/14 anonim ***** válasza:

Jajj....

és fekszel, vagy ülsz?

nem lehet esetleg fagyasztani a szúrás elött?

2012. szept. 9. 07:34
 14/14 A kérdező kommentje:
Fekszem, de ne félj:) nem tudom, hogy lehet-e fagyasztást kérni, mert tőlem nem kérdezték, de ha megkéred őket lehet adnak. Tényleg nem vészes! Mikor csinálják neked?
2012. szept. 9. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!