Mitől ilyen gyenge a mestruációm?
Figyelt kérdés
Az utóbbi 2 hónapban a szokottnál sokkal kevesebbet vérzek. Szinte napra pontosan jött meg, semmilyen olyan tünet nincs, ami máskor nem volt. 6 éve jött meg először, teljesen beállt magától az első 2 év után. Gumival védekezünk, baleset nem történt. Mi lehet a gond? Félek :(2012. szept. 4. 21:27
1/1 anonim válasza:
Ez konkrétan mit jelent? Nagyban függ a hormonjainktól, hogy mikor mennyi vért veszítünk menzeszkor. Attól, hogy hol erősebb, hol gyengébb a vérzés nem kell megijedni.(ezt nekem a nődokim mondta) Nekem 12 évesen jött meg először és sokkal erősebb volt a vérzésem fiatalabb koromban mint most. Míg akkoriban 7 napig tartott, manapság letudom 3-4 nap alatt, és ebből 2 napig vérzek, utána már csak pötyögök (ja, és nem szedek fogamzásgátlót). Szerintem nálad is ez a helyzet, egyszerűen hormonális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!