Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van olyan fiú, aki felteszi a...

Van olyan fiú, aki felteszi a barátnőjének a tampont? Ha igen, miért? Ha nem, miért?

Figyelt kérdés
2009. júl. 28. 14:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
87%
Nem fiú vagyok, de ez jó hülye kérdés. Szerintem ez minden nőnek a saját dolga, nem hiszem, hogy sokan örülnének, ha a fiú segítene neki, vagy a fiú akarná-e
2009. júl. 28. 14:30
 2/16 anonim ***** válasza:
87%
ne haragudj de tényleg hülye kérdés! Eleve sztem egy másik ember nem is tudná normálisan feltenni (főleg egy pasi) meg mki magának érzi hogy kényelmes. Soha nem jutna eszembe odadni a tampont a férjemnek, hogy akkor belül vérzek, de tegye már fel nekem... ilyen hülyeséget...
2009. júl. 28. 14:32
 3/16 A kérdező kommentje:

Jólvan na, bocsi, csak kíváncsi voltam.

Inkább Ti nézzetek hülyének, mint aki ismer.

Mert hát ugye pont erre van ez az oldal.

Amit máshol nem mertél...

Na mindegy, köszi.

2009. júl. 28. 14:35
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

én nemnézlek hülyének, csak a belegondoltam a szituba, éshát...istenem..:D

de sztem nemkell hülyének nézni az embert, mert irreális kérdést tett fel. kivételek mindig vannak, és olyan emberek is, akiken elképedsz, h mit csinálnak. így akár akadhat ilyen ember, aki a párjának tett már fel tampont :D

nemkell ennyire beszűkültnek lenni, h amit ti hülyeségnek gondoltok, olyan a világon bioztos nincsen seholsem. és épp ezért tette fel a kérdést, mert gondolom szerinte is kcisit irreális, és kíváncsi volt h van e ilyen ember :D

2009. júl. 28. 14:40
 5/16 A kérdező kommentje:

Köszi. :)

Igen, így van.

2009. júl. 28. 14:43
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Ejj de konzervatív az első 2 válaszoló.

Pontozzatok le és kövezzetek meg, de én már kértem meg a páromat, hogy cserélje ki a tamponomat. Kezet mosott, kihúzta a használtat, diszkréten becsomagolta, kezet mosott megint, kibontotta az újat és felhelyezte. Egyáltalán nem fájt, neki sem volt kellemetlen. Egyikünknek sem lett baja, és megtudta hogy havonta 5- napig mit csinálok én 3-4 óránként és miért nincs szex.

18L

2009. júl. 28. 14:44
 7/16 A kérdező kommentje:

Gondoltam én, hogy nem kérdeztem akkora hülyeséget. :))

Hát igen, ez százszor inkább a tisztelet és őszinte szeretet jele, mint, ha a pláza fiú vesz valamit a pláza barátnőjének...

Grat Nektek, csak így tovább!!! :D

2009. júl. 28. 14:50
 8/16 anonim ***** válasza:
71%
fantasztikus lehet egy pasinak a használt, csupa vér tampon látványa. Főleg ha még pici alvadt vér darabok is vannak rajta... nem vagyok konzervatív, de ez nem a férjemre tartozik. Ezzel az erővel csak úgy, a kakis fenekemet is kitörölhetné.
2009. júl. 28. 14:52
 9/16 anonim ***** válasza:
68%
amúgy meg azért nem kéne lepontozni valakit, mert más a véleménye, mint nektek! De ez már nem minket minősít...
2009. júl. 28. 14:56
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

akár kitörölhetné, igen :D

de a pasi is ugyanígy kitörli, abban nincs semmi poén :D

a lány legalább megmutatta h mi van akkor ha éppen menstruál, és mértis nem lehet akkor szexelni :D

sztem nincs ebebn semmi...:D

2009. júl. 28. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!