Ez vajon normális?
Figyelt kérdés
elég kemények a melleim és ha megnyomom fájnak is, tudom h ez normális menstruáció előtt,de nagy csomókat érzek benne, amik mindig jelen vannak. aggódom h mitől van, remélem, hogy csak a tejcsatornáim azok, de elég nagyok és kemények.2012. szept. 3. 21:59
1/4 anonim válasza:
Szerintem menj el nőgyógyászhoz! Még az elején el kell kapni a frakkjánál, bármi is van a melledben!
2/4 anonim válasza:
Szerintem is az lenne a legjobb ha orvoshoz mennél, mert valószínű, hogy teljesen ártalmatlan dologról van szó, de teljesen biztos választ csak orvos tud adni!!!
3/4 anonim válasza:
szinte biztos, hogy teljesen normális ez, pláne mensi elött!
na meg aztán, hogy mindkettőben egyszerre témadna gond az is elég valószínűtlen!
nem tudom mennyi idős vagy, de 30 alatt az esetleges rosszindulatú csomó kialakulásának esélye szinte a nullával egyenlő.
4/4 anonim válasza:
Ezért nem kell orvoshoz rohanni. A ciklus 10. napjáig érdemes megnézetni, mert akkor tud a legjobban megviszgálni. Ne aggódj, ez valószínűleg nem "betegség", csak nagyon kellemetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!