Mi bajom lesz attól, ha a tampont nyolc óránál tovább használom?
Figyelt kérdés
Azt olvastam, legfeljebb 8 óráig lehet használni egyet. Miért?2012. szept. 3. 16:40
1/5 anonim válasza:
Kaphatsz fertőzéseket, méhszájsebet, és TSS-t, amit ha nem kezelnek időben, halálos is lehet.
2/5 anonim válasza:
azért, hogy a már 8 órája bele folyt vér ne pangjon benned, mert igaz, hogy nem dugó és átengedi, de akkor se legyen bent sokáig, mert veszélyeket takargat, ahogy már az előző hozzászóló is írta
3/5 anonim válasza:
Első vagyok. Az igaz, hogy nem dugó a tampon, de mégis csak véres és ez ha órákig a hüvelyben van, akkor megkönnyíti a baktériumok szaporodását, ami fertőzésekhez, és az előbb leírt betegségekhez vezet.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
És mi van az alvással. Általában többet alszok nyolc óránál és akkor nem tudom cserélni.
2012. szept. 4. 14:57
5/5 anonim válasza:
A 3. vagyok. Ezért ne használj éjjel tampont! Éjszakára éjszakai betétet használj!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!