Hogyan pisiljek a WC-be úgy, hogy ne csurogjon annyira? Nagyon gáz, hogy ha valaki ismerős bejön és azt hallgatja, hogy milyen hangosan megy. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
nem Fake!Hülyék kíméljenek!Nem tudtam, hogy hova írjam!2012. szept. 3. 16:11
11/14 anonim válasza:
Mi a francot keres Isten és Justin Bieber a címszavak között?
14/14 anonim válasza:
Hat en is csak aut tudom mondani hogy tegyel oda wc papirt.Tompitja a hangot es ha pedig tenyleg gyorsan akarod nyomjaaaaad neki es ennyi.😉 En mar mind a kettot kiprobaltam es a masodikat ajanlom mert volt velem olyan hogy a wc papirosat csinaltam vendegsegbe es benyitott az egyik mert azt hitte hogy nincs ott senki.Ego volt.😵😵Es ha halljak hogy csorog akkor jo esetbe nem fognak benyitni.Csak batran nyomjad nekii!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!