Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Jobb oldalt, a köldökömmel...

Jobb oldalt, a köldökömmel egy vonalban fáj a hasam, ha megnyomom vagy nyújtózkodom. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

a hónap elején 2 hétig hasmenésem volt, amire az orvos sumetrolim-et írt fel, és abba is maradt.

és ez a hasfájásos tünet akkor kezdődött, mikor abbahagytam a sumetrolim-ot (lehet h ez a mellékhatások egyike?)

viszont ma meg fog jönni a tablettamentes szünetben a vérzésem (esetleg emiatt fájhat így a hasam?--furcsa lenne)

Remélem nem vakbélgyulladásom lesz!

Volt már hasonló veletek? Sajnos orvoshoz nem nagyon tudok menni most, mert koleszban vagyok

de nőgyógyászatilag biztos h minden rendben!

előre is köszönöm a válaszokat!

2012. szept. 3. 11:25
 1/3 A kérdező kommentje:
ja és tegnap reggeltől érzem ezt, h ha megnyomom vagy nyújtózom akkor fáj
2012. szept. 3. 11:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Pedig ha nem múlik a hasfájás, akkor mindenképpen el kéne menned orvoshoz. Minden elképzelhető jót kívánok Neked!!! :)
2012. szept. 3. 12:19
 3/3 A kérdező kommentje:

megvan a baj :)

ma hívtam a nőgyógyászomat a vizsgálati eredményekért és azt mondta h gyulladásom van, felír vmi kúpot... (mikor nála voltam ugye ezt nem látta)

valószínűleg ettől fáj akkor a hasam :)talán majd a kúp segít

2012. szept. 3. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!