Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mindig vérzek. Miért?

Mindig vérzek. Miért?

Figyelt kérdés

Én egy 17-éves lány vagyok...

Most jöttünk össze barátommal,és együtt voltunk párszor.

15,5 évesen veszítettem el,és azóta nem igazán voltam együtt senkivel.

Az a problémám,hogy ujjazásnál,sex közben mindig vérzek...

DE szó szerint mindig! és ha elélvezek az is nagyon véres...:S

A barátomnak nem olyan nagy...pont átlag 15 cm...

Nem tudom miért...és már kezdek félni.

Őt is zavarja,és engem is.

Azt mondta menjek el nő gyógyászhoz,de nem szeretnék...:/

Miért vérzek?

Kérlek segítsetek!

2009. júl. 28. 05:33
 1/5 A kérdező kommentje:
ŐŐh...5-6x voltunk együtt...
2009. júl. 28. 05:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Orvos. Miért ne mennél? Ha szexuális életet élsz, akkor mindenképp menned kéne a szűrővizsgálatok miatt is. Mi innen pedig nem tudjuk megnézni, hogy mi lehet a probléma. Viszont összeszedhetsz jópár olyan fertőzést, ami egy életre kihat, tehát ne butáskodj, hanem menj el orvoshoz.
2009. júl. 28. 07:51
 3/5 anonim ***** válasza:

Menj minél előbb nőgyógyászhoz!

Méhszájsebtől van ilyen!!!!!Ez pedig egy orvos válasza!A kérdés mint a tied!A szexuális élet utáni vérzést ki kell vizsgálni. Persze nőgyógyászhoz kell fordulni. A leggyakoribb ok a méhszájseb, amit sokszor nagyon nehéz kikezelni.

Írok magának erről. A méhszájseb nem igazi seb, ezért ne várjuk, hogy pár nap alatt meggyógyulunk belőle. A lényege, hogy az állandó irritáció miatt, amit a visszatérő folyások okoznak, a méhnyak belső nyálkahártyája kikerül a méhszáj felszínére és ezáltal ott egy vérzékeny más kinézetű hám alakul ki. Ennek a következményei egyrészt a bővebb váladékozás, ami a folyás melegágya. Másrészt pedig, bármi megsérti ezt a nyálkahártyát, vérzést okozhat. Így fordulhat elő, hogy szex után vérzés jelentkezik.

A másik fő probléma a méhszájsebbel, hogy ezen keresztül a baktériumok felmehetnek a méhbe vagy a hasüregbe, ahol már sokkal súlyosabb fertőzést okozhatnak. A méhszájseb jelentősége a terhesség alatt nő meg, ugyanis a krónikus fertőzések a terhesség alatt vetélést és koraszülést okozhatnak. A méhszájseb gyógyítása több módon lehetséges.

Mivel kialakulása hosszú idő, ezért a gyógyulása is az. A gyógyulást meg lehet gyorsítani a méhszáj fagyasztásával vagy pedig lézeres vagy elektromos égetéssel, vagy pedig ecseteléssel. A kezelés gyakorlatilag minden esetben hatásos, akkor, ha mellette a megelőző óvintézkedések is megtörténnek. Tehát nem szabad engedni és tenni kell ellene, hogy a hüvelyben a savas pH eltolódjon a lúgos tartományba. A másik, hogy amennyiben mégis hüvelygyulladás alakul ki, azt mihamarabb gyógyszerrel kezelni kell.

2009. júl. 28. 07:53
 4/5 anonim ***** válasza:
mikor összejöttem a barátommal, nekemis voltam ilyen tüneteim, h szex után néha véreztem...elmásztam az orvoshoz, megvizsgált, nemvolt méhszájsebem. meg semmi bajom. azóta ez elmúlt teljesen. (igaz neki nagypénisze volt)
2009. júl. 28. 12:08
 5/5 A kérdező kommentje:
Fuuu :/ ht akkor tényleg el kéne menni...de nagyon nem szeretnék ... bár most elfogok menni...csak félek...első.:D
2009. júl. 28. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!