Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Génia 92 hüvelykúpról kinek...

Génia 92 hüvelykúpról kinek milyen tapasztalata van?

Figyelt kérdés
Nekem legutóbb ezt ajánlották a patikába, de kicsit kellemetlen a használata és erről szeretnék több infót azoktól, akik használták, hogy ez a normális vagy csak nálam van ilyen. Az az igazság, hogy elolvastam a tájékoztatóját, hogyan kell alkalmazni, írták, hogy tisztasági betét használata szükséges lehet, de hogy éjszaka konkrétan még az sem volt elég, mert betét, bugyi, minden átázott, kb. mint aki bepisilt. Ez normális vagy nálam lett csak ilyen? Amúgy aki használta, annak bevált?

2012. szept. 2. 10:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

én hajlamos voltam kül. betegségekre

a génia semmi védelmet nem nyújtott, nem erősítette az immunrendszerem sehogyan

az, hogy "kifolyik" másnap az természetes

én a Gyno lactot használtam, mert ez gombás fertőzés kezelésére is jó

[link]

de most ami bevált igazán erre az a

Gynoxin 200 mg hüvelykapszula, rózsaszín dobozos, a neten nem sok minden van róla

[link]

de a legeslegjobb most nekem:

a patikákban kérek higított tejsavat és azzal öblítek néha 400 Ft ez adja eddig a legjobb védelmet.

2012. szept. 2. 10:40
 2/4 A kérdező kommentje:

Én arra használom jelenleg, hogy visszaállítsa kicsit a hüvelyemben a rendet, mert fertőzést gyanított a nőgyógyász és kaptam hüvelytablettát és gyógyszert. Eddig én is másmilyen kapszulát és tablettát használtam ilyenkor, csak legutóbb ezt ajánlották a patikába.

És valahogy nagyon kellemetlen. Nem másnap reggel, hanem éjszaka is folyik, ha például köhögök egyet vagy fordulok. Teljesen átázok reggelre. És nem tudom ez normális-e. Reggel szabályosan, mintha terhes lennék és a magzatvizem folyna el, annyira.

2012. szept. 2. 10:46
 3/4 anonim ***** válasza:

nem kell ragaszkodni hozzá

nem sokat ismerek, akinek bevált volna a génia

2012. szept. 9. 22:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Én allergiás vagyok rá. Kiütéses lettem ott lenn, még belül is :(
2012. dec. 6. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!