Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Na most akkor mi lesz a...

Na most akkor mi lesz a nőgyógyásznál?

Figyelt kérdés
Még nem voltam fiuval tehát szűz vagyok de korábban átszakatt a szűzhártyám sportolás közben.Ha elmegyek nőgyógyászhoz úgy fog megvizsgálni mint 1 olyan lányt akinek megvan a szűzhártya vagy is ulrahangal vagy végbélen keresztül? Meglehet beszélni az orvossal, hogy a hüvelyem hadja érintetlenül?
2009. júl. 27. 22:46
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Az orvos úgy vizsgál, ahogy kéred. Ha lehet.
2009. júl. 27. 22:49
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ma már nagyon kevés orvos vizsgál végbélen keresztül és ultrahangozni pedig akkor szoktak, ha oka van rá vagy legalábbis feltételezés, hogy szükséges lehet. Nagyon óvatosan meg tud vizsgálni egy ujjal szűzként is, de erre leginkább akkor szoktak figyelni, hogyha a szűzhártya még érintetlen. Ha neked már tényleg nincs meg, akkor a doki is látni fogja ezt, de akkor is óvatos lesz.
2009. júl. 27. 22:49
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Magándoki általában figyel arra, hogy mit szeretnél, így ha nem feltétlenül szükséges, nem fog megvizsgálni. SZTK meg... szóval ha nem muszáj, az ember nem megy SZTK-ba nőgyógyászhoz:((
2009. júl. 27. 22:50
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha már átszakadt akkor nem mindegy h vizsgál meg? De egyébként én emlékszem amikor először lettem volna fiúval elmentem gyereknőgyógyászhoz aki kézzel is megvizsgált, úgy értem hüvelyen keresztül, de persze a szűzhártya nem szakadt ki...
2009. júl. 27. 22:50
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. és azért nem mindegy mert nem szeretném ,hogy elsöre 1 idegen ember érjen hozzám...szeretném ha ezt majd a barátom tenné meg és nem 1 vadidegen azért szeretnék elmenni, hogy tudjam minden rendben van-e
2009. júl. 27. 22:52
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem egyformán fog hozzádérni a barátod és egy orvos...:)
2009. júl. 27. 22:59
 7/9 anonim ***** válasza:
22.50es vagyok szerintem ezen ne aggódj, tényleg nem olyan, kellemtlen de inkább csak azért mert az ember gátlásos. De jó h elmész, szupi értelmes vagy. 2 gyerekes
2009. júl. 27. 23:18
 8/9 anonim ***** válasza:
Engem szűzként csak ultrahanggal és tapintással vizsgált,nem nyúlt hozzám ott...mondjuk magándoki volt,és nagyon rendes.Lehet attól is függ,kihez mész.
2009. júl. 29. 11:54
 9/9 A kérdező kommentje:
köszi:S remélem nem és "úgy" hozzám
2009. aug. 3. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!