Hogyan térjek rá a témára?
Anyával szeretnék beszélni, hogy tampont szeretnék használni.. csak nekem ez irtó ciki.:$ és nemtudom hogyn kérdezzem meg félek hogy nem engedi majd meg..
Mit mondjak neki??
15/L
Miért ne engedné meg?
Nyugodtan kérdezd meg tőle, hogy neki mi a véleménye erről, és mondd el, hogy neked milyen érveid vannak.
Ha sportolsz sokkal könnyebb dolgod van, de ilyen egyszerű:
Anya, épp menstruálok. Azon gondolkodom, milyen lenne kipróbálni a tampont. Elmondod a tapasztalataidat? (Ha nem használ vagy használt soha, attól még a véleményét meghallgathatod). Ezután mondd el, hogy biztosan mennyivel egyszerűbb lenne a használata, mennyivel tisztább...
Biztosan meg fogja engedni, hiszen előbb-utóbb (ha még nem is) Magadnak fogod meg venni ezeket a dolgokat, akkor meg már nem szólhat bele, hogy 1000 Ft-on betétet vagy tampont veszel-e...
Csak bátran, ő is nő... kezeld barátnőként, értékelni fogja és javít a kapcsolaton!
Hajrá!!!
és ha ugysem?
mert a legkisseb tampontól még nem szakad át a hártya.
3. vagyok. Mi a menete a betétvásárlásnak? Bementek az áruházba és közösen veszitek? Vagy ad pénzt és meg veszed Magadnak? Vagy hogy megy?
Én minden bizonnyal úgy kezdeném, ahogy fentebb leírtam!
Beszéltem vele.:))
azt mondta, hogy nem ajánlja de kipróbálhatom.^^
Aztmondta anya, hogy eleinte neki sem sikerült mindig.
és köszönöm a válaszokat.:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!