Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Magán nőgyógyásznál mennyit...

Magán nőgyógyásznál mennyit kell fizetni egy átlagos vizsgálatért?

Figyelt kérdés
1 éve voltam életemben először nődokinál. Akkor még szűz voltam, ezért nem vizsgált meg rendesen az orvos és 10000 Ft-ba került. Most már rendes vizsgálatra szeretnék menni, mert már élünk a párommal nemi életet és én megfogadtam, hogy minden évben elmegyek orvoshoz. Kb mennyibe kerül egy vizsgálat? Ti mennyit fizettetek?
2012. aug. 31. 10:29
1 2
 11/11 anonim válasza:

Mindenképpen magán nőgyógyász!

A nőgyógyász+fogorvos legyen magán én azt mondom.

Mivel a sima szakrendelésen már értek meglepetések.

Cisztát látott majd rám-hozta a frászt h rosszindulatú daganat mindezt 24évesen...nem kívánom senkinek ezt...kikészültem idegileg..majd mivel terhesen elkezdtem vérezni dec 31 csak oda tudtam menni...kaptam valami gyógyszert hogy ne idegeskedjek..majd utána január 13 kiderült hogy nincs szívhang sem már...azt akkor nem nézte mikor véreztem erről ennyit.

Csakis magán rákszűrésre is mert már volt hogy valakinek azt mondták hogy rákos közben mégsem volt az.

Az én mostani magán nődokim is Pesten van,és nagyon lelkiismeretes... rákszűrés+uh 8000ft volt idén (2013)

HPV szűrés 10000ft uh+értékelése+receptírás 5000ft volt

2013. jan. 22. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!