Nagyon erős alhasi fájdalmaim vannak (mint menstruációnál, csak sokkal durvább), de nem vérzek. Egy picit sem. Csak erős fehér folyásom van. Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Nagyon fáj a hasam, pluszba már a derekam is mellé. De semmi vérzés, csak a fehér folyás. Nőgyógyász 2 hét múlva tud időpontot adni...:( Volt már így valakivel? Ja és nem vagyok hasfájós menzesz alatt sosem. Nem értem a fájdalmat.2012. aug. 30. 12:30
11/20 A kérdező kommentje:
kb. 1hónapja van párkapcsolatom, lehetséges lenne ilyen hamar teherbeesni?
2012. aug. 30. 22:01
12/20 anonim válasza:
megint 6. vagyok
Teherbe esni eleg lehet egyetlenegy alkalom is... A mi lanyunk is ugy fogant, hogy a legelso direkt probalkozasnal sikerult is, szoval siman.
13/20 A kérdező kommentje:
kedves 6.! köszönöm a válaszaid, nagyon! Még kérdeznék ha nem baj. Neked is ilyen durván fájt az alhasad? Néha nekem abbamarad és újra elkezd fájni. Nagyon fura, mivel kb. 1 évben 1szer görcsölök 1 napig, de akkor se ilyen fájdalmas, legszivesebben a falat kaparnám olykor..
2012. aug. 30. 22:12
14/20 anonim válasza:
Szivesen :) Nekem annak idejen gorcsolt mensinel is elegge, de ezek a gorcsok joval erosebbek voltak, neha muszaj volt leulnom annyira fajt. Es nem egyfolytaban fajt , hanem hullamokban. Kicsit meg is remultem hogy mi bajom lehet, mert meg sohase fajt ennyire elotte. Aztan a pozitiv tesztnel mar ertettem hogy mi van :)
15/20 anonim válasza:
Szia!
Én meg az 5. válaszoló vagyok. Én tablettát szedtem, és amellett estem teherbe. Hetekig voltak ilyen görcsös fájdalmaim, amik idővel átmentek kis szurkálásokba. Előtte nekem is megjött, bár jelentősen gyengébb volt a vérzés, majdnem hogy semmi. A dokinál derült ki, hogy 5 hetes terhes vagyok a petezsák mérete szerint.
Sürgősen menj orvoshoz!
16/20 A kérdező kommentje:
Kaptam ma beutalót nőgyógyászatra. De most pl jelen pillanatban semmi bajom. De éjszaka is azt hittem a falat kaparom le. Addig ameddig tart a görcsoldó hatása oké, de utánna megint kezdődik előröl minden. Bemegyek a kórházba a sürgősségire. Szurkoljatok! És köszi a válaszokat!
2012. aug. 31. 09:35
17/20 anonim válasza:
Megint 5-ös vagyok, írd majd meg mit mondott a doki! Remélem minden rendben lesz!
19/20 A kérdező kommentje:
Nos, csajok hazaértem. Megvizsgáltak, megultrahangoztak, és nem vagyok terhes. Elkaptam valami bacilust és ezért van a fehér folyás is. És a görcsök is. Kaptam kúpot, ha nem javul vissza kell mennem. Remélem jobb lesz, mert most is iszonyatosan fájok.:(
2012. aug. 31. 15:39
20/20 anonim válasza:
5-ös vagyok, meg 15-ös, meg még ki tudja hányadik... :-)
Nagyon örülök, hogy semmi "komolyabb" baj. Mihamarabbi gyógyulást Neked! Vigyázz Magadra!
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!