Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon erős alhasi fájdalmaim...

Nagyon erős alhasi fájdalmaim vannak (mint menstruációnál, csak sokkal durvább), de nem vérzek. Egy picit sem. Csak erős fehér folyásom van. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
Nagyon fáj a hasam, pluszba már a derekam is mellé. De semmi vérzés, csak a fehér folyás. Nőgyógyász 2 hét múlva tud időpontot adni...:( Volt már így valakivel? Ja és nem vagyok hasfájós menzesz alatt sosem. Nem értem a fájdalmat.
2012. aug. 30. 12:30
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
kb. 1hónapja van párkapcsolatom, lehetséges lenne ilyen hamar teherbeesni?
2012. aug. 30. 22:01
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

megint 6. vagyok

Teherbe esni eleg lehet egyetlenegy alkalom is... A mi lanyunk is ugy fogant, hogy a legelso direkt probalkozasnal sikerult is, szoval siman.

2012. aug. 30. 22:08
 13/20 A kérdező kommentje:
kedves 6.! köszönöm a válaszaid, nagyon! Még kérdeznék ha nem baj. Neked is ilyen durván fájt az alhasad? Néha nekem abbamarad és újra elkezd fájni. Nagyon fura, mivel kb. 1 évben 1szer görcsölök 1 napig, de akkor se ilyen fájdalmas, legszivesebben a falat kaparnám olykor..
2012. aug. 30. 22:12
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Szivesen :) Nekem annak idejen gorcsolt mensinel is elegge, de ezek a gorcsok joval erosebbek voltak, neha muszaj volt leulnom annyira fajt. Es nem egyfolytaban fajt , hanem hullamokban. Kicsit meg is remultem hogy mi bajom lehet, mert meg sohase fajt ennyire elotte. Aztan a pozitiv tesztnel mar ertettem hogy mi van :)
2012. aug. 30. 22:45
 15/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Én meg az 5. válaszoló vagyok. Én tablettát szedtem, és amellett estem teherbe. Hetekig voltak ilyen görcsös fájdalmaim, amik idővel átmentek kis szurkálásokba. Előtte nekem is megjött, bár jelentősen gyengébb volt a vérzés, majdnem hogy semmi. A dokinál derült ki, hogy 5 hetes terhes vagyok a petezsák mérete szerint.

Sürgősen menj orvoshoz!

2012. aug. 31. 09:19
 16/20 A kérdező kommentje:
Kaptam ma beutalót nőgyógyászatra. De most pl jelen pillanatban semmi bajom. De éjszaka is azt hittem a falat kaparom le. Addig ameddig tart a görcsoldó hatása oké, de utánna megint kezdődik előröl minden. Bemegyek a kórházba a sürgősségire. Szurkoljatok! És köszi a válaszokat!
2012. aug. 31. 09:35
 17/20 anonim ***** válasza:
Megint 5-ös vagyok, írd majd meg mit mondott a doki! Remélem minden rendben lesz!
2012. aug. 31. 09:59
 18/20 anonim ***** válasza:
Remélem minden oké!
2012. aug. 31. 12:27
 19/20 A kérdező kommentje:
Nos, csajok hazaértem. Megvizsgáltak, megultrahangoztak, és nem vagyok terhes. Elkaptam valami bacilust és ezért van a fehér folyás is. És a görcsök is. Kaptam kúpot, ha nem javul vissza kell mennem. Remélem jobb lesz, mert most is iszonyatosan fájok.:(
2012. aug. 31. 15:39
 20/20 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok, meg 15-ös, meg még ki tudja hányadik... :-)

Nagyon örülök, hogy semmi "komolyabb" baj. Mihamarabbi gyógyulást Neked! Vigyázz Magadra!

Üdv!

2012. szept. 3. 06:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!