Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Az lehetséges, hogy a menszesz...

Az lehetséges, hogy a menszesz előtt már 2 héttel el kezd fájni a mellem alsó része?

Figyelt kérdés
Eddig csak előtte 2-3 napja fájt és akkor is általában oldalt.Bár a jobb oldali az ami jobban és előbb kezdett, a bal oldalinál szinte észre sem veszem.
2009. júl. 27. 10:50
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanez történt velem is pár hete, két héttel a várt menzesz előtt elkezdtem PMS-tüneteket produkálni, aztán meg késett szintén majdnem két hetet. Elmentem orvoshoz, ő pedig azt mondta, hogy nincs semmi baj, valószínűleg kimaradt egy peteérésem.

Én azért a helyedben elmennék dokihoz!

2009. júl. 27. 11:00
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi!
2009. júl. 27. 11:06
 3/3 anonim ***** válasza:
sajnos van ilyen, sőt, pl. nekem gyakori a félidős migrén is, vagyis két héttel utána- előtte fáj a fejem, néha megúszom, akkor cska a derekam, viszont a mensi alatt semmi bajom.
2009. júl. 27. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!