Ez normális? - bővebben lent -
Figyelt kérdés
Tegnap jött meg a menstruációm.4 napot késett,de szerintem az idegeskedéstől,mert elveszítettem a szüzességem és szeretkezés közben lecsúszott az óvszer és féltem,hogy nehogy baj legyen belőle.Viszont most kifejezetten rosszul vagyok.Ez normális?Nagyon fáj a hasam,a fejem,szédülök,hányingerem van,az éjszaka is többször felébredtem annyira fájt a hasam.:(
Általában mindig fáj egy kicsit a hasam vagy nem túl jó a közérzetem,de most nagyon rosszul vagyok.Vajon miért?Befolyásolhatja ezt a szüzességem elveszítése?
2012. aug. 29. 07:54
2/5 anonim válasza:
ha terhes lennél még nem lehetnél rosszul az k.b a 6 .héten jelentkezne!!gondolom szimplán a menszesz és az idegesség miatt vagy rosszul esetleg benyeltél valami bacit is!!!
de keres fel egy dokit ha ideges vagy!! 26/N 2 gyerekes anya
3/5 A kérdező kommentje:
Megjött a menstruációm és normális mennyiségű.Ráadásul egy hete veszítettem el a szüzességem,akkor nem is voltam termékeny időszakban,mivel a menstruációm előtti napokban történt.A barátom nem élvezett belém.
2012. aug. 29. 08:03
4/5 anonim válasza:
Igen, ez normális. Az nem normális, hogy lecsúszott az óvszer, mégsem vettél be esemény utánit. Azt direkt az ilyen balesetekre találták ki. De hát a te bajod, ha ehelyett szívesebben idegeled magad meg írogatsz ki kérdéseket.
5/5 A kérdező kommentje:
Azért nem vettem be,mert nem élvezett el bennem a barátom és olvastam az esemény utáni tablettáról és a mellékhatásairól és nem mertem.Hogyha nem vettük volna észre és belém élvezett volna a barátom,akkor bevettem volna.
2012. aug. 29. 08:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!