Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Folyamatos fehérfolyás, lehet...

Folyamatos fehérfolyás, lehet belőle baj?

Figyelt kérdés
Mens.től mens.ig van,hol erősebb,hol győngébb,nem bűzős,amúgy semmi gondom nincs vele,csak 1xűen van és ez zavar,folyamatosan tisztaságit kell hordanom,ha futok,tornázok,főleg erősödik és együttlét után is. Gyereket szeretnénk és nem tudom,h ez gondot okozna e.
2012. aug. 28. 12:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha nem kellemetlen szagú és semmi tünetet nem okoz, akkor az teljesen természetes. Ez a folyás tisztítja és védi a hüvelyed a fertőzésektől.
2012. aug. 28. 12:20
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
teljesen normális, van akinek erősebb, másiknak szinte nuncs. Alkati dolog...
2012. aug. 28. 12:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Egészen klimaxig lesz több-kevesebb folyásod. Ez normális, ha semmi tünet nincs.
2012. aug. 28. 12:21
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi.Voltam már dokinál is vele,irt fel kúpokat is,m volt kisebb fertőzésem,attól picit elmúlt,de újra visszajött,viszont előtte se,utána se volt szaga v vmi.
2012. aug. 28. 12:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha nem okoz semmi tünetet, akkor nem kell dokihoz menni, mert normális. Megint az első voltam. Minden elképzelhető jót kívánok Neked!!! :)
2012. aug. 28. 12:29
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönom szépen,kedves tőled,és viszont kivánom! :)
2012. aug. 28. 12:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Én a folyás mennyiségét tudtam csökkenteni ph4-es intim lemosó habbal. Próbáld ki te is, hátha... :)
2012. aug. 28. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!