Abortusznál tényleg nagyon fáj amikor azt a tágítópálcikát felteszik?
Figyelt kérdés
Van olyan része a műtétnek ami fájdalmas?Elaltatnak?2012. aug. 27. 15:23
1/11 anonim válasza:
A legtöbb helyen nem tágítanak, hanem azonnal altatnak, és semmit nem érzel.
2/11 A kérdező kommentje:
Pedig mindenhol ezt olvastam..
2012. aug. 27. 15:30
3/11 anonim válasza:
Kérdezd meg az orvosod, hogy ő hogy csinálja.
4/11 anonim válasza:
Igen, a tágítópálcikák nem kellemesek...
5/11 anonim válasza:
Nekem nem a felhelyezése fájt, hanem az a pár óra volt görcsökkel teli, míg eléggé kitágította a méhszájat. Igaz nem abortusz volt, hanem inkomplett vetélés műszeres befejezése, de az eljárás ugyanaz. Legtöbb helyen altatnak, utána lehetnek még erősebb menzeszhez hasonló görcseid. Nálam nem sikerült tökéletesen az altatás, csak kicsit kába lettem, így sajna a műtétet is éreztem, elég fájdalmas volt. De erre kicsi az esélyed.
6/11 A kérdező kommentje:
Úr Isten ilyen van?De hát nem ellenőrzik az embert hogy tényleg elaludt-e?
2012. aug. 27. 21:24
7/11 anonim válasza:
Jej, nem akartalak megijeszteni! Nem tudom, annyira nem voltammagamnál, hogy felmerüljön, hogy szólni kéne, hogy nem alszom. De hallottam magam körül mindent, meg éreztem is mindent, csak nem fogtam fel teljesen. De nem ez a normális, nem lesz veled ilyen, ne aggódj! Volt azóta még egyszer küretem (szülés után egy héttel, mert vm bent maradt), és akkor teljesen elaludtam, nem is emlékszem semmire.
8/11 anonim válasza:
Másrészt: a lelki fájdalom sokkal súlyosabb lesz, mint a testi, sajnos...
9/11 A kérdező kommentje:
Reményem szerint nekem nem lesz rá szükségem,csak furcsa tüneteket észleltem mostanában,és arra gondoltam hogy lehetséges a terhesség:( De nagyon remélem hogy nem az :((( Csütörtökön veszek tesztet,de olyan kis agyatlan vagyok,hogy még ki sem derült semmi,de már a legrosszabbon jár az eszem :(
2012. aug. 28. 13:27
10/11 anonim válasza:
Szerintem aki úgy fogalmaz, hogy "kellemetlen" az enyhe kifejezést használ...Én felkészültem a legrosszabbakra, de határozottan állítom, hogy még annál is rosszabb volt, mint amire felkészültem.Mintha belülről feszítenének szét és azok az éles szúrások.Missed ab miatt volt rá szükségem de soha nem fizetnék ezért, hogy ezt tegyék velem..Borzalmas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!