Miert csip a tampon?
Figyelt kérdés
Ma van a mensim 2.napja eleg erosen megvan.Vettem o.b. pro comfortot normalba.Felhelyeztem es ki kellett huznom,mert egett es csipett,nem tudtam elviselni.Ez tortent reggel es most is,4 tampont csesztem el.Kb.1 eve Naturella tamponnal probalkoztam,hasonlo volt a reakcio,bar ott elviselhetoen csipett.Mar kihuztam az o.b.-t vagy 10 perce de meg mindig eg a huvelyem.Mitol lehet??24vagyok2012. aug. 27. 14:40
1/6 anonim válasza:
Talán nem volt elég nedves a hüvelyed.
2/6 anonim válasza:
Nem volt mostanában valamilyen fertőzésed vagy betegséged? Lehet attól is. :S
3/6 anonim válasza:
nem elég nedves a hüvelyed,
ilyen hülyeséget sem hallottam még...
lehetséges , hogy véletlenül felsértetted kicsit valahogy.
Próbálj meg betétet használni a mostani alatt.
4/6 A kérdező kommentje:
Erosen van meg,es nem ment fel nehezen,de ha fenn van nagyon egek.Tavaly is ugyanez volt.Igazad van maradok most a betetnel,csak szerettem volna atterni.Gondoltam hogy allergias vagyok ra talan,dehat 2 kulonbozo markat hasznaltam es ugyanaz volt a reakcio...=<
2012. aug. 27. 16:58
5/6 anonim válasza:
Fertozesre, felfazasra gondolnek, vagy allergiara.
Nekem akkor volt ilyen, mikor osszeszedtem valamilyen fertozest, de meg tunetmentes voltam. Ekkor tunt fel, hogy valami nem ok. Kikezeltek, elmult az ego erzes is a kovetkezo menzeszkor.
6/6 A kérdező kommentje:
KĂśszĂśnĂśm a segĂtsĂŠgeteket!:)
2012. aug. 28. 15:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!