Lehet, hogy az - orvos által felírt - hüvelykúp felborította a hüvelyflórámat?
A gyógyszert és a kúpot nem véletlenül írta fel., ugyanis a sok fehérvérsejt, meg a laphámsejtek megjelenése igen erős gyulladásra utal. A kliont nem csak fertőzésre írják fel.
A másik meg, hogy lehet, hogy a gumival is baj van, egyszerűen nem bírja a hüvelyed, nekem nem volt vele semmi bajom, majd 28 évesen rájöttem hogy allergiás vagyok valami összetevőjére, szal nem mindegy milyet használ az ember.
Ami még nagyon fontos, hogy az ilyen kúrák alatt
NEM LEHET SZEXELNI GUMIVAL SEM !
És az ilyen önkezeléseket meg felejtsd el, a canesten combi hüvely gombára van, azt meg nem tudhatod mikor van gombád és mikor nem, ugyanis az gyulladásra nem jó. Össze vissza borogatod saját magadnak a hüvelyflórádat, szóval ne csodálkozz.
Menj vissza az orvoshoz és mondd el neki, hogy mi a bajod azóta is és lehetőleg azt szedd amit ő ír fel, ne pedig saját kútfőből, mégis csak neki van diplomája...
És bocsika, de számomra hihetetlen hogy egy kúrányi gyógyszerezést nem lehet kibírni szex nélkül..énis imádom a páromat, de ha ilyen volt, igen is megálltam. Gumival is.. Önfegyelem
Köszönöm a választ. Sokat segített, mert az orvos nem mondott semmit, hogy ez az eredmény mit is takar(hat).
Egyébként sem a Klion kúra alatt (akkor még nem is voltunk egy pár), sem amíg a Canestent csináltam nem szexeltünk (talán nem voltam egyértelmű). Ő megérti. ENGEM zavar. Mert NEM ÉRTEM, hogy mi bajom van holott kezdetben mindent úgy tettem, csináltam ahogyan azt kell. A Klion kúrára és a gumival való együttlétre gondolok.
Arról nem is beszélve, hogy 2 hete folyamatosan iszom cickafark teát és grapefruit-mag olaj cseppet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!