Lányok/Nők mit gondoltok a Ladycup menstruációs kehelyről?
Én erre csak annyit tudok mondani,hogy a pénzért mindenre képesek egyes üzletemberek. Egyáltalán nem egészséges hogy akár 10-15 órán keresztül az alvadt, néha darabos vér ami időnként elhalt hámsejtekkel van tele, a méhünkben tárolódjon. Csak gondolj arra amikor megvágod a kezed,és sebtapaszt teszel rá. Majd a sebtapaszt 1 óra múlva leveszed,és már akkor enyhén büdös vérszagú a kötés..Akkor milyen szaga lehet egy 10-15 órás állott ,összegyűlt vérnek???
Szóval az aki a terméket használja akár hosszabb távon azt nem fogom sajnálni,hogy a butasága miatt megbetegszik,esetleg komoly károkat okoz magában.
Nőgyógyászom szerint remek találmány, sokkal jobb, mint a tampon.
Még nem próbáltam, kicsit macerásnak tartom, de érdekel.
Köszönöm, inkább kihagyom. Maradok a jó öreg betétnél és tamponnál.
22/L
Amit a természet úgy tervezett meg hogy távozzon a szervezetből, miért akarjuk bent tartani?
Eztán jön majd az orrlyuk kehely, kaki kehely, ilyesmi.:-D
Szerintem ne kockáztass!
Szerintem gusztustalan.
A gyomrom felfordul, ha arra gondolok, hogy 10-15 óráig egy ilyen kis izé tartogatja a vért.
Amikor kiszeded akkor meg baromi bűzös lehet.
Fújj. Soha nem használnám. Inkább tampon és betét.
Az, hogy bent lehet hagyni akár 12 óráig is, nem jelenti azt, hogy bent is kell hagyni.
A tamponra is 8 órát írnak, mégsem hagyja bent a nők többsége annyi ideig.
Plusz azt írják, hogy tökéletesen illeszkedik a hüvely falához, így nem éri levegő a gyűlő vért, levegőn nélkül pedig nem tud megbüdösödni.
Sok előnye van a tamponnal szemben. Például nem szárítja a hüvelyt, mivel csak a vért gyűjti össze, a tampon ezzel szemben a hüvelyfalhoz tapadva az összes folyadékot felszívja. Nem csak a kifolyó vért, hanem azt a nedvességet is, amit nem kellene.
Ne lenne ilyen drága, már kipróbáltam volna.
Kiszámoltam, nálam minimum két év, mire visszajönne az ára.
Korhatár? O_O
Ilyen nincs.
Viszont a tamponnal ellentétben, nem hiszem, hogy ezt lehetne szűzként is használni.
Egyértelműen nagyobb, mint egy minitampon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!