Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok/Nők mit gondoltok a...

Lányok/Nők mit gondoltok a Ladycup menstruációs kehelyről?

Figyelt kérdés

[link]

Hány éves kortól lehet használni? Tapasztaltok? Szerintetek tényleg jó??

2012. aug. 26. 00:07
 1/9 anonim ***** válasza:
37%

Én erre csak annyit tudok mondani,hogy a pénzért mindenre képesek egyes üzletemberek. Egyáltalán nem egészséges hogy akár 10-15 órán keresztül az alvadt, néha darabos vér ami időnként elhalt hámsejtekkel van tele, a méhünkben tárolódjon. Csak gondolj arra amikor megvágod a kezed,és sebtapaszt teszel rá. Majd a sebtapaszt 1 óra múlva leveszed,és már akkor enyhén büdös vérszagú a kötés..Akkor milyen szaga lehet egy 10-15 órás állott ,összegyűlt vérnek???

Szóval az aki a terméket használja akár hosszabb távon azt nem fogom sajnálni,hogy a butasága miatt megbetegszik,esetleg komoly károkat okoz magában.

2012. aug. 26. 00:18
 2/9 anonim ***** válasza:
26%
Bár én nem próbáltam, de egyetértek az előzővel. Nem lehet túl egészséges, olyasmi mint a tampon, de ez még csak be sem szívja a vért, ami így visszaáramolhat és komoly problémákhoz vezethet.
2012. aug. 26. 00:20
 3/9 anonim ***** válasza:
84%

Nőgyógyászom szerint remek találmány, sokkal jobb, mint a tampon.

Még nem próbáltam, kicsit macerásnak tartom, de érdekel.

2012. aug. 26. 03:21
 4/9 anonim ***** válasza:
33%

Köszönöm, inkább kihagyom. Maradok a jó öreg betétnél és tamponnál.

22/L

2012. aug. 26. 08:35
 5/9 anonim ***** válasza:
51%

Amit a természet úgy tervezett meg hogy távozzon a szervezetből, miért akarjuk bent tartani?

Eztán jön majd az orrlyuk kehely, kaki kehely, ilyesmi.:-D

Szerintem ne kockáztass!

2012. aug. 26. 08:49
 6/9 anonim ***** válasza:
21%

Szerintem gusztustalan.

A gyomrom felfordul, ha arra gondolok, hogy 10-15 óráig egy ilyen kis izé tartogatja a vért.

Amikor kiszeded akkor meg baromi bűzös lehet.

Fújj. Soha nem használnám. Inkább tampon és betét.

2012. aug. 27. 07:32
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy bent lehet hagyni akár 12 óráig is, nem jelenti azt, hogy bent is kell hagyni.

A tamponra is 8 órát írnak, mégsem hagyja bent a nők többsége annyi ideig.

Plusz azt írják, hogy tökéletesen illeszkedik a hüvely falához, így nem éri levegő a gyűlő vért, levegőn nélkül pedig nem tud megbüdösödni.

Sok előnye van a tamponnal szemben. Például nem szárítja a hüvelyt, mivel csak a vért gyűjti össze, a tampon ezzel szemben a hüvelyfalhoz tapadva az összes folyadékot felszívja. Nem csak a kifolyó vért, hanem azt a nedvességet is, amit nem kellene.

Ne lenne ilyen drága, már kipróbáltam volna.

Kiszámoltam, nálam minimum két év, mire visszajönne az ára.

2012. aug. 27. 11:05
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mindenkinek ment a zöld.:) Esetleg nem tudjátok hány éves kortól lehet használni??
2012. aug. 28. 22:17
 9/9 anonim ***** válasza:

Korhatár? O_O

Ilyen nincs.

Viszont a tamponnal ellentétben, nem hiszem, hogy ezt lehetne szűzként is használni.

Egyértelműen nagyobb, mint egy minitampon.

2012. aug. 29. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!