Lányok! Honnan tudom, hogy a barátnömnek tényleg megjött-e? Vannak vlmi árulkodó jelek?
3x már szakitottam vele(de,nem a sex miatt),de eddig 1 hétnél tovább nem birtuk 1más nélkül.
De, most vége...
A menzesznél az sem törvényszerű,hogy 28 naponta jön meg.
Ez lehet több és kevesebb is.De szerintem is beszélj vele,mert lehet,hogy csak valami félre értés áll a dolgok mögött és az is előfordulhat,hogy tényleg megjött neki.
Azért akarsz szakítani a lánnyal mert nem szeretne veled annyiszor szexelni, amennyiszer te akarsz?
Egyáltalán élvezi az a lány veled a szexet? Nem lehet, hogy azért ódzkodik attól, hogy lefeküdjön veled, mert csak addig strapálod magad amíg neked jó, vagy az előjáték az, hogy lekapod róla a bugyit?
sok oka lehet annak, ha egy lány nem kívánja a szexet és kifogásokat keres rá és az ok általában vagy a pasiban keresendő (nem hiszem el, hogy egy pasi megfelelő hozzáállással ne tudna felhúzni minden alkalommal egy csajt) vagy nem passzoltok össze az ágyban...
Lehet mégis velem van a gond,csak nem tudom mi az...
Kösz a segitségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!