Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok! Honnan tudom, hogy a...

Lányok! Honnan tudom, hogy a barátnömnek tényleg megjött-e? Vannak vlmi árulkodó jelek?

Figyelt kérdés
2009. júl. 25. 17:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Azért még ne gondolkozz szakításon, szerintem beszéljétek meg, talán tényleg valami gondja adódott, amit még nem mert neked elmondani. Nézd végső esetben az is lehet, hogy terhes, vagy akár abortusza volt és nem akarta elmondani neked. Akár családi gondja is adódhat, előfordulhat. Mindenképp beszéljétek mi a baj, lehet csak egy kis sértődés, amit pár szóval meg lehet oldani.
2009. júl. 25. 18:29
 12/21 A kérdező kommentje:

3x már szakitottam vele(de,nem a sex miatt),de eddig 1 hétnél tovább nem birtuk 1más nélkül.

De, most vége...

2009. júl. 25. 18:33
 13/21 anonim ***** válasza:
65%
Ilyen szó nincs, hogy "sex", szex van.
2009. júl. 25. 18:49
 14/21 anonim ***** válasza:
71%
Nem ide tartozik, de idegesít, hogy a de után vesszőt raksz:@
2009. júl. 25. 18:49
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

A menzesznél az sem törvényszerű,hogy 28 naponta jön meg.

Ez lehet több és kevesebb is.De szerintem is beszélj vele,mert lehet,hogy csak valami félre értés áll a dolgok mögött és az is előfordulhat,hogy tényleg megjött neki.

2009. júl. 25. 19:01
 16/21 A kérdező kommentje:
Este talizunk,és beszélek vele.
2009. júl. 25. 19:05
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Azért akarsz szakítani a lánnyal mert nem szeretne veled annyiszor szexelni, amennyiszer te akarsz?

Egyáltalán élvezi az a lány veled a szexet? Nem lehet, hogy azért ódzkodik attól, hogy lefeküdjön veled, mert csak addig strapálod magad amíg neked jó, vagy az előjáték az, hogy lekapod róla a bugyit?

sok oka lehet annak, ha egy lány nem kívánja a szexet és kifogásokat keres rá és az ok általában vagy a pasiban keresendő (nem hiszem el, hogy egy pasi megfelelő hozzáállással ne tudna felhúzni minden alkalommal egy csajt) vagy nem passzoltok össze az ágyban...

2009. júl. 25. 19:08
 18/21 A kérdező kommentje:
Van elöjáték,és nagyon gyengéd vagyok vele,és odafigyelek a csajszira. 1 menet kb. 1-1,5-2 órás,és eddig 1x sem mondta azt,h nem volt jó!
2009. júl. 25. 19:26
 19/21 A kérdező kommentje:

Lehet mégis velem van a gond,csak nem tudom mi az...

Kösz a segitségeket.

2009. júl. 25. 19:35
 20/21 anonim ***** válasza:
Na, azért a 28 napra se vegyél mérget. Nekem ebben a hónapban hetente jött meg és 1-2 napig tart... Ha lenne pasim vagy elhinné vagy nem, de ha nem bízna meg bennem, akkor miért beszélnénk szerelemről?
2009. júl. 25. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!