Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Cypromix abbahagyása majdnem...

Cypromix abbahagyása majdnem 2 év után kiválthat levertség érzetet, néha hányingert? kb 3-4 hete hagytam abba, és azóta fordul elő ez, főként délután, este.

Figyelt kérdés
2012. aug. 25. 21:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát én is vagy 3 évig szedtem,aztán megtudtam,hogy ez lényegében nem is kimondottan fog.gátló,hanem egy erős hormongyógyszer,amit általában azoknak írnak fel,akiknek bőrproblémáik vannak és max fél évig kúraszerűen SZABAD CSAK szedni és mellékhatásként fog.gátló hatása is van.Tehát NEM FOGAMZÁSGÁTLÓ! Ez benne is van a betegtájékoztatóban.Ezért is kértem én a dokimat,hogy had váltsak.De nem csodálnám,ha rosszul lennél ettől a lórúgás gyógyszertől! Jó,hogy abbahagytad mindenesetre! Nem is értem mért írja fel sok doki évekig...
2012. aug. 25. 21:15
 2/2 A kérdező kommentje:
Te mire szedted?? Én PETEFÉSZEK cisztákra. De azóta sem jött meg,mióta abba hagytam júliusban:(addig rendszeres volt még szedtem
2012. aug. 25. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!