Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Minden nő jár nőgyógyászhoz?

Minden nő jár nőgyógyászhoz?

Figyelt kérdés

Úgy értem az is akinek nincs semmi baja csak vizsgálatra vagy valami? Milyen időközönként jártok? Nem zavar titeket hogy egy idegen turkál ott?

25 vagyok de sosem voltam még, nem tudom rávenni magam pedig már 10 éve próbálom. Csak én vagyok ilyen furcsa?

2009. júl. 24. 19:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
51%
Igen, kifogásnak jó a pénz hiánya... Magándokinál nem olcsó egy vizsgálat (enyémnél 8000), de ha tényleg semmi baj nincs, akkor ezt évente EGYSZER kell csak kifizetni, ennyit össze lehet spórolni. Nincs TB-d? Se suli, se munkahely? Biztos van valami megoldás!
2009. júl. 24. 20:24
 12/15 anonim ***** válasza:
sztkban ingyenes a rákszűrés. nem???
2009. júl. 24. 21:03
 13/15 anonim ***** válasza:
SZTK-ban nem kell fizetni. Egyébként én lehet, hogy annak köszönhetem az életemet, hogy minden évben becsületesen járok rákszűrésre... Csak hogy tudd..
2009. júl. 24. 21:40
 14/15 anonim ***** válasza:
De az SZTK-ban is kell TB kártya, annak hiányában csak akkor látnak el, ha életveszélyben vagy.
2009. júl. 24. 21:43
 15/15 anonim ***** válasza:
Azért kell elmenni egy évbe egszer kb. 15 fölött, mert nem biztos hogy nincs bajod csak egyszerűen nem tudod, de amugy én azzal nyugtatom magam ő egy ember és csak a munkáját végzi.
2009. júl. 26. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!