Méhnyakrák? Méhszájseb? Rosszul kezelt műtét? Vagy mi lehet ez? Bővebben lent.
Jó lenne, ha értelmeznétek a kérdést... Nem azt kértem, hogy online kezeljen bárki is, a tapasztalatokra voltam kíváncsi, nyilván ilyen még nem fordult elő velem, szerettem volna tudni, hogy ha volt másnak is, mire számíthatok...
Kedves utolsó, elég hülyeség volt, amit írtál, hogy "gyerekvállalásra van pénzem, rendes nődokira meg nincs"... Ez pont, hogy magától értetődő... Akinek gyereke van, és nincs eleresztve anyagilag, annak a pici az első, és legfontosabb,(már ha normális anya) és ha döntenem kell, hogy 10ezer forintból tápszert veszek, vagy nőgyógyászhoz megyek, akkor az elsőt választom...
Szóval szeretném, ha értelmes, segítőkész emberek válaszolnának, nem azért tettem fel a kérdést, hogy legyen mibe belekötni, aki unatkozik, keressen egy online játékot, vagy foglalkozzon a gyerekével, mert ugye ilyen kérdést csak az tekint meg, akinek volt már császárja = van gyereke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!