Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Minden nő jegyzi mikor menstruál?

Minden nő jegyzi mikor menstruál?

Figyelt kérdés

Néha furcsának érzem magam hogy én sosem jegyeztem fel. Egyáltalán miért szokás ezt jegyzetelni?

25 éves vagyok de tényleg nem tudom.

2009. júl. 24. 01:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
93%
nem jegyzem, ráadásul nekem ugyan minden hónapban megjön, de a ciklusom hossza állandóan változik, hogy 10én jön meg, hol 23án. úgyhogy sose tudom, ráadásul még feledékeny is vagyok. max 2 hónapig ha felírnám aztán elfelejteném írni. csak arra figyelek, hogy minden hónapban megjöjjön.
2009. júl. 24. 08:09
 12/20 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem fontos jegyezni. Egyrészt bármikor kérdezhetik orvosnál, másrészt abból tudod meg, hogy minden rendben van e a ciklussal. Ha majd babát akarsz, akkor sem árt tudni mikor vannak a fogamzóképes napjaid.
2009. júl. 24. 08:39
 13/20 anonim ***** válasza:
93%
Életem első 30 évében nem jegyeztem, csak számontartottam, hogy nagyjából mikor kellene megjönnie. Mióta célkeresztbe került a baba, pontosan jegyzem a ciklus.hu-n. nem szeretnék abba a helyzetben kerülni, hogy teherbe esem, és azt se tudom, mikor jött meg utoljára, meg így pontosabban tudunk időzíteni, és tudhatom, pontosan melyik naptól marad ki a vérzés.
2009. júl. 24. 09:01
 14/20 anonim ***** válasza:
93%
Jegyzem,és itt: www ciklus.hu
2009. júl. 24. 09:13
 15/20 anonim ***** válasza:
88%

Én jegyzem!Kb. 2 éve!És nagyon jól jött párszor!Mivel van egy két nögyógyászati problémám ami évek óta húzodik sokszor jól jött!Azelött meg a Párom jegyezte!:)

www.ciklus.hu/

2009. júl. 24. 09:18
 16/20 anonim ***** válasza:
91%
én nem írkélok,megjegyzem
2009. júl. 24. 09:30
 17/20 anonim ***** válasza:
88%
Nem irkálom fel sehova. +- 2 nap eltéréssel tudom mikor jön meg. Vagy kora reggel (suli előtt) vagy késő este (8-9 körül mikor itthon vagyok) jön meg és akkor gyors tudok intézkedni. Még nem történt velem olyan, hogy átázzak!
2009. júl. 24. 10:23
 18/20 anonim ***** válasza:
83%
Én jegyzem, ugyanis nagyon rendszertelen a menzeszem!Amikor elmentem a dokihoz meg tudtam mutatni neki,h.mennyire rendszertelen!
2009. júl. 24. 12:12
 19/20 A kérdező kommentje:
Különben mi is az a ciklus? Bocs hogy tudatlan vagyok:D
2009. júl. 24. 19:30
 20/20 anonim ***** válasza:
Hát ez az egész 28 napos körforgás! Ovulációtól ovulációig! A nő szervezete minden nap változik, hormonszinttől függően, és kb 28 naponta ismétlődik.
2009. aug. 8. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!