Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek? Iszonyuan ég,...

Mit tegyek? Iszonyuan ég, fäj, viszeket a nemi szervem . Szerintem gombäs gyulladäsos a tünetem. Orvoshot nem tudok menni . Häzi patikät tudtok ajänlani . Sürgös. W. c -n kaphattam el, mert sex nincs.

Figyelt kérdés
2009. júl. 23. 23:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Pedig orvos lenne a megoldás. Addig is gyógyszertárban próbálkozz ott biztos tudnak segíteni.Állítólag a Canesten is jó.
2009. júl. 23. 23:38
 2/11 anonim ***** válasza:

Canesten, de nem mindig megoldás! Nődoki kéne aki segít! Ne félj tőle! Jobb ha mész minthogy bajod legyen később!

19/L

2009. júl. 23. 23:59
 3/11 anonim ***** válasza:

vegyél canesten combit a gyógyszertárban.

esetleg ücsörögjél kamillás-sós vízben.

egyél meg minden este egy gerezd fokhagymát, vízzel.

2009. júl. 24. 00:02
 4/11 anonim ***** válasza:
A gombának ezer oka lehet, nemcsak a WC és a szex. Antibiotikum, strand, legyengült immunrendszer és had ne soroljam. Nődoki, mert ha ennyire fáj, akkor ne barkácsolj magadon, az nem segít, sőt a rosszul kezelt gomba (vagy amit gombaként kezelsz, de nem az) akár meddőséget vagy évekig tartó gyulladást is okozhat.
2009. júl. 24. 00:07
 5/11 A kérdező kommentje:

olyan helyen vagyok hogy nem tudok elmenni orvoshoz.Több szäz ezer ft-ot kellene fizetenm

valmi hät´zi patika

betadin kenöcs meg canaszten kenöcsöm van .bekenhetem a környékét?sürgös

2009. júl. 24. 00:11
 6/11 anonim ***** válasza:
igen, a betadine talán jobb is, mert elég erős gomba ölő és gyulladás csökkentő.
2009. júl. 24. 00:37
 7/11 A kérdező kommentje:

jaj de elnéztem

nem nem betandin van itthon

hanem d

d

depidhten de van canastenem

az is jo

2009. júl. 24. 08:24
 8/11 anonim ***** válasza:
CANESTEN szuper!
2009. júl. 24. 10:52
 9/11 anonim ***** válasza:
Naponta többször törölközz meg intim törlőkendővel és tartsd szárazon a nemi szerved, amennyire csak lehet. De csak külsőleg törölgesd a törlőkendővel! Használj tisztasági betétet! Kádfürdő helyett tusolj! Nehogy belenyúlkálj a hüvelyedbe! Csak olyan gyógyszert lehet belsőleg is használni (felhelyezni), ami direkt arra való (pl. a Canesten kombiból a tabletta)! A Canesten kenőcsöt se kend bele semmiképp!!!!, maximum csak a külsejére, de még azt se ajánlom! Házi praktika pl. az enyhén sós cickafarkfű teás ülőfürdő (1 főzetet csak 1x használj fel-persze lehűtve). És igyál sok vizet! És mihamarabb orvos, amint csak teheted!
2009. júl. 24. 13:23
 10/11 anonim ***** válasza:
hát ez elég szar ügy, de hogyha jobban vannak fájdalmaid legalább a házidokihoz menj el merta gyulladás feljebmehet ami nem játék mert komoly mütéttel jár.
2009. júl. 26. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!