A natúr joghurt biztos jó hüvelygombára?
köszi a válaszokat.
a joghurtba mártott tampont pont ma próbáltam ki, úgy aludtam. de nem vettem még észre változást
valójában nem a joghurt gyógyit hanem a benne levö tejsavó ami valójában a punci természetes flórája, ennek elvileg a punciban is termelödni kellene...
Ha lehetne még kapni igazi tejet amiböl aludtejet tudsz csinálni és leszürni belöle a túrót hogy aztán megkapd a természetes sárgás színü tejsavót, azzal a rendszeres hüvelyöblítés csodákat tenne.
De a mai "tejek" nem megalszanak hanem megkeserednek vagy semmit sem csinálnak.
hát az élő joghurtkúltúrás joghurt az jó, meg amiben omega 3 zsírsav van, a tejsavó jótékony hatású, a savasnak tűnő szer közömbösíti a savakat, és lúhosabb környezetet biztosít, amitől visszaáll a normális oh érték, és megszűnik a gombának megfelelő környezet
nekem is doki írta a joghurtos tampont
amúgy cickafarkfű teát főzz, azt a szárított tipust, leszűröd és bele töményen a meleg kád vízbe, üljél benne sokáig, keverhetsz hozzá kamillát, meg tejet is tettem bele :) egyből enyhült a tünet, csak hamar visszajön az a baj, kaneszten kombi (hüvely kúp és kenőcs) az isten, ha megszünt, akkor jobb ha nem hordasz tangát meg műszálas nylon bugyikat, és gontos a rendszeres mosakodás, nyirkos helyek törlése, laktacid femina hüvelyöblítés vagy törlő kendő,
meg párodat is krémmel kenegetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!