Ez mi lehet, és mivel kezelhető? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Olyan 4-5 napja elkezdett viszketni ott lent, és azóta már nem viszket annyira, de kisebesedett és olyan szűkebbnek érzem a "bejáratot"... segítsetek valamit ha tudtok, ne orvoshoz küldjetek, hanem tapasztalatokat esetleg praktikákat írjatok. Szerintetek meglehet, hogy ez attól alakult ki, hogy strandoltam és az váltotta ezt ki?2012. aug. 21. 10:32
1/5 anonim válasza:
ha orvoshoz ne küldjünk akkor további jó szenvedést, utána a kórház biztos jobb lesz amikor tovább terjed a fertőzés.... Akár a veséd is rámehet egy nem kikezelt fertőzésre és meddőségi problémák is lehetnek belőle.
2/5 anonim válasza:
Ezen csak orvos tud segíteni. Menjél el most a nőgyógyászhoz vagy holnap. Amúgy ezt elkaphattad strandon, nyilvános wcben, szexuális úton stb. Egyébként ez hüvelygomba lesz.
3/5 anonim válasza:
Mivel én jót akarok Neked és csak segíteni akarok, ezért azt mondom, hogy menj orvoshoz, mert más úgysem tud segíteni. Ha nem kezelik megfelelően, akkor sokkal rosszabb is lehet!
4/5 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm a válaszokat, mondjuk sok hasznukat nem leltem. De azóta találtam egy nagyon jó természetes gyógymódot, ami már most szinte teljesen meggyógyított. Az orvos, is csak fel ír valamit.
2012. aug. 21. 13:44
5/5 anonim válasza:
Úramisten. A fertőzés orvos kell aki kikezel. Ezek a házi gyógymódok arra jók, hogy addig valahogy kibírd, ameddig eljutsz orvoshoz. Majd 5-10 év múlva meg jön a kérdés: "Miért nem jön a baba?" Úgyanis ebből lehet meddőség. Na akkor majd visszasírod még, hogy miért nem mentél el orvoshoz. Azt a 2-3 percet ameddig vizsgál ki lehet bírni. (Le lehet pontozni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!