Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez mi lehet, és mivel kezelhet...

Ez mi lehet, és mivel kezelhető? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Olyan 4-5 napja elkezdett viszketni ott lent, és azóta már nem viszket annyira, de kisebesedett és olyan szűkebbnek érzem a "bejáratot"... segítsetek valamit ha tudtok, ne orvoshoz küldjetek, hanem tapasztalatokat esetleg praktikákat írjatok. Szerintetek meglehet, hogy ez attól alakult ki, hogy strandoltam és az váltotta ezt ki?

2012. aug. 21. 10:32
 1/5 anonim ***** válasza:
ha orvoshoz ne küldjünk akkor további jó szenvedést, utána a kórház biztos jobb lesz amikor tovább terjed a fertőzés.... Akár a veséd is rámehet egy nem kikezelt fertőzésre és meddőségi problémák is lehetnek belőle.
2012. aug. 21. 10:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Ezen csak orvos tud segíteni. Menjél el most a nőgyógyászhoz vagy holnap. Amúgy ezt elkaphattad strandon, nyilvános wcben, szexuális úton stb. Egyébként ez hüvelygomba lesz.
2012. aug. 21. 10:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Mivel én jót akarok Neked és csak segíteni akarok, ezért azt mondom, hogy menj orvoshoz, mert más úgysem tud segíteni. Ha nem kezelik megfelelően, akkor sokkal rosszabb is lehet!
2012. aug. 21. 11:27
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm a válaszokat, mondjuk sok hasznukat nem leltem. De azóta találtam egy nagyon jó természetes gyógymódot, ami már most szinte teljesen meggyógyított. Az orvos, is csak fel ír valamit.
2012. aug. 21. 13:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Úramisten. A fertőzés orvos kell aki kikezel. Ezek a házi gyógymódok arra jók, hogy addig valahogy kibírd, ameddig eljutsz orvoshoz. Majd 5-10 év múlva meg jön a kérdés: "Miért nem jön a baba?" Úgyanis ebből lehet meddőség. Na akkor majd visszasírod még, hogy miért nem mentél el orvoshoz. Azt a 2-3 percet ameddig vizsgál ki lehet bírni. (Le lehet pontozni.)
2012. aug. 21. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!