Igaz, hogy a nők menstruáció közbe sokkal idegesebbek mint normálisan?
Figyelt kérdés
Pld. a barátnőm menstruációkor sokkal hamarabb felmérgelődik valami miatt mint általában! Ennek a menstruáció lehet az oka?2009. júl. 23. 21:31
1/23 anonim válasza:
A legtöbb nőnél valóban így van.
2/23 anonim válasza:
Ez változó, én pl elötte egy héttel vagyok feldagadva és ideges, hisztis, amikor megjön onnantol szuper jó, elmegyek pisilni 100x egy nap és másnap már nem vagyok felpuffadva és sokkal nyugodtabb vagyok a köv 3 hétben.
3/23 anonim válasza:
Bizony ám, olyankor vannak nők akik igazi hárpiává válnak. Én is. Ezért vagyunk mi nők házisárkányok.
4/23 anonim válasza:
Bizony! Bizony! Én is ingerültebb vagyok olyankor. Apró dolgokon felhúzom magam. A hormonok okozzák nem is maga a menstruáció!
5/23 anonim válasza:
Igen,én is ingerültebb vagyok mint máskor.Van olyan hogy kis hülyeségeken veszekszem s sírógörcsöm is volt már akkor a semmitől!!!!Nagyon komoly amúgy.....
6/23 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Nagyon szeretem a barátnőmet és próbálok jobban odafigyelni rá! És olyankor mit tanácsoltok mit csináljak? kezdjem el lenyugtatni, szépen beszéljek vele vagy hagyjam egyedül kicsit?
2009. júl. 23. 21:41
7/23 anonim válasza:
Szerintem már az is sokat segít ha nem állsz le vele vitatkozni, ha valami hülyeségen kiakad, hanem ráhagyod...és főleg nem teszed szóvá, hogy miért ideges...
8/23 anonim válasza:
Én közvetlenül előtte vagyok sokkal idegesebb, erről már mindig tudom, hogy ojjéééé, hamarosan meg fog jönni. :[
9/23 A kérdező kommentje:
az érdekelne igazából hogy mit tegyek ha ideges?
2009. júl. 23. 22:00
10/23 anonim válasza:
Nos,én is "idegbeteg" vagyok ilyenkor,pontosabban előtte.De meg nem tudnám mondani,mi jó....Mert ha nem szól hozzám az a baj,akkor azt hiszem nem is veszi észre hogy vmi bajom van,ha idegesben szól hozzám,az a világvége,ha kedvesebb akkor meg bőgök...sztem ki kell tapaszatlnod,de azt javaslom semmiképp ne kérd hogy magyarázza el,miért ideges.Ha a párom ezt kérdi ilyenkor na akko kapom csak fel igazán a vizet mert nem akarom megint azt mondani hogy "attól",pedig attól....más magyarázat meg nem jut eszembe amire foghatnám,és ez a tehetetlenség is dühít.Minden elismerésem a pasiké akik ilynekor is elviselnek minket.És örülök hogy így érdeklődsz,és próbálod megérteni a párodat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!