Szed e valaki paroxat tbl közületek. Mik a vélemyék róla és menyi idő után hatot?
Figyelt kérdés
Sziasztok én 3 éve küzködöm állitolag egy olyan betegséggel ami az orvosok szerint szorongásos depresszió és pánik betegség.A tüneteim amivel minden kezdödött erös fejfájás utánna állandó jellegü bizonytalan szédülés és végül addig jutottam el hogy nem tudok boltba járni és egyedül közlekedni az utcán és a sját ügyeimet intézni mert szédülök és pánik rohamokat kapok ha tömegbe emberek közé kerülök frontint irt ki az orvos de a szédülés és a többi baj megmaradt csak enyhitette a panaszokat meg nagyon lenyom engem.A paroxatot mondta az orvos hogy jobb lenne mivel az nem olyan gyogyszer mint a frontin.Akkor probáljam meg?És a szédülésem elfog mullani majd utánna töle?2012. aug. 20. 11:38
1/1 anonim válasza:
Szia! Én pánikbetegségre szedtem,3 hétig xanaxot kellet mellé szednem,amig nem kezdett hatni.aztán napi egy paroxatot,amit egy idő után félre csökkentettem. tökéletesen meg voltam vele elégedve,elmúltak a rohamok,és semmi mellékhatása nem volt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!