Vénynélküli eseményutána tabletta létezik?
Figyelt kérdés
Ha igen akkor mennyibe kerül?2009. júl. 23. 16:02
11/14 anonim válasza:
Siess vele. Menj el kórházba ott kapsz, de eléggé borsos az ára. Olcsóbban kijöttél volna egy óvszerrel. Nem? És nem eseményutána, hanem eseményutáni. Nah nem akarok okoskodni, de jobb ha sietsz.
12/14 anonim válasza:
Én már jártam úgy, hogy hétvégén történt a baleset. Kiszakadt a gumi, de ez csak az aktus után történt. Bementünk a kórház nőgyógyászati osztályára, kerestünk egy orvost, elmondtuk, hogy mi történt, és írt fel. Az nem kifogás, hogy nincs orvos. Igenis, lehet hozzájuk fordulni hétvégén is, nem kell megvárni, míg a magánorvos rendelni szíveskedik, vagy hétköznap lesz, és SZTK-rendelés is van.
13/14 anonim válasza:
Akkor nem értem,nekem miért adták ki csak úgy. Tényleg nem volt papírom, csak bementem egy délután,kértem és adták. Lehet,hogy hibázott a patikus.
14/14 anonim válasza:
hát.. én simán kisirtam a gyógyszertárban.. annyit kérdeztek h vagyok-e már 16.. és odaadták..
L17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!