Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruáció előjelei? Megfog...

Menstruáció előjelei? Megfog jönni?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok, anyumnak ilyenkor jött meg, fehérfolyásom már 2 éve van, fájdogál a hasam meg a derekam, feszül a mellem, néha émejgek, szédülök és nagyon izzadok mostanában. És pattanásos lettem, pedig egyátalán nem szokott lenni nekem pattanásom. Volt egyszer hogy egy barna folt volt a bugyimon, és azt hittem, hogy megjött, betettem egy betétet, megnéztem és volt rajta egy kis vérfolt de csak egy kicsi, de azóta se vér, se barna, csak fehérfolyás. Ez már csak az lesz, vagy nem?
2009. júl. 23. 01:52
 1/4 anonim ***** válasza:
nagyon úgy tűnik
2009. júl. 23. 04:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Ezek mind a menstruációra utalnak...Neked szerencséd van,mert vannak előjelei,szóval készülj.Legyen nálad 2-3betét.Nekem amúgy nem volt semmi jele,csak pisilés után véres volt a papír...:S
2009. júl. 23. 09:10
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi hogy írtatok
2009. júl. 23. 16:03
 4/4 anonim válasza:
Igen akkor megfog jönni :D Gratlálok nagylány leszel XD
2011. júl. 17. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!