Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Talán gombás vagyok?

Talán gombás vagyok?

Figyelt kérdés
A nemi részemnél nem mindíg csak néha látható iylen pattanás féleséges. Fehérek és kilehet nyomni őket. Mi az? Gomba?
2009. júl. 22. 23:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem volt hüvelygombám, az erre egyáltalán nem hasonlított, de nem vagyok szakértője a dolognak, sztem nem gomba, hanem valami más. Menj el orvoshoz, ha zavar.
2009. júl. 22. 23:27
 2/7 anonim ***** válasza:
A gomba viszket, éget, túrószerű és/vagy nagyon híg, vizes folyásod van! Nem a szőrtüszőid vannak begyulladva? Hol van a pattanás? Ha a szőröd tövénél, akkor borotválástól van, ha bentebb, akkor nem tudom.
2009. júl. 22. 23:34
 3/7 A kérdező kommentje:

Hát általába borotválás után jönnek elő!

Akkor ne aggódjak?

2009. júl. 22. 23:49
 4/7 anonim ***** válasza:
ha azután jönnek elő, akkor nem az. ne aggódj. vmivel krémezd be a leborotvált területet, úgy kevésbé fog irritálódni.
2009. júl. 23. 02:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor nem kell aggódnod! A borotválástól nekem is kipattog a bőröm, főleg, ha még befele is fordul egy-két szál, akkor még be is duzzad és egy nagy gennyes pattanás lesz ott :-( Az még fáj is! Próbáld gyakran cserélni a borotvádat, vagy ha nem eldobható, akkor fertőtlenítsd!! Meg kend be utána valamilyen nyugtató, gyulladáscsökkentő krémmel és 24 óráig ne napoztatsd! Sajna ha érzékeny a bőröd, akkor ezeket érdemes betartanod.
2009. júl. 23. 10:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez szőrtüszőgyulladás,érzékeny vagy a borotvára.
2009. júl. 23. 10:43
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Az utolsó előttinek is a sok tanácsot!=)
2009. júl. 23. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!