Hogy lehet az hogy derékban fogytam meg combban is, de a mellemre meg arcomra híztam kicsit?
Figyelt kérdés
pedig nem volt rám jellemző h mellre hízzak, főleg csak oda
lehet a lábam csak azért tűnik vékonyabbnak (nagyobb köztük a rés) mert szélesebb lett a csípőm, vagy esetleg nőhetett hosszra, vagy csak izmosabb feszesebb lehet?
amúgy nem vagyok fejlődésben, mert elhagytam azt a kort, de még nem szültam gyereket, szal még változhatnak a hormonjaim,
amúgy létezhet olyan, hogy ugyanazt a fogamzásgátlót meg más gyógyszert szedem két éve, és eddig nem hatott rám sehogy, most viszont ennyi idő után kezd el változni tőle az alakom? Mert hormonális gyógyszerek
2012. aug. 16. 10:09
2/4 A kérdező kommentje:
kerekebb az arc, még nem láttál olyat ha fogy valaki, akkor beesettebb, nyúzottabb az arca, ha hízik akkor meg kerekebb, vagy valaki tokásabb?
2012. aug. 17. 08:07
3/4 anonim válasza:
Csak ha valaki általánosan kövér vagy sovány, ilyenről még nem hallottam, hogy valaki direktben arcra hízzon, pláne hogy derékban és combban fogy is közben.
4/4 A kérdező kommentje:
az a furi, h mellben nagyobb lettem, de a derekam vékonyabb lett, látszik is, meg centire is kevesebbet mértem, szal nem arányos a hízás fogyás
2012. aug. 18. 09:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!