Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 16. napon normális ez?

16. napon normális ez?

Figyelt kérdés

Augusztus 3.-a helyett tegnap jött meg 13 nappal elötte! .. nekem maximum 3 nappal szokott megjönni!?!..normális ez ..??

az első decemberbe volt tehát nincs 1 éve és még nem is rendszeres ...28 nappal számolok

köszi a válaszokat!

13/L

2009. júl. 22. 16:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Teljesen normális, hogy 13 éves korban még össze-vissza jön meg. Van, hogy két-három hónap kimarad és előfordul, hogy hetekkel előbb jön meg vagy esetleg később. Ne aggódj emiatt. Majd beáll.
2009. júl. 22. 16:47
 2/4 anonim ***** válasza:

csatlakozom ez előttem szólóhoz. nekem annak idején az első évben pontosan jött meg mindig, aztán bezavarodott (teljesen összevissza késett meg sietett meg kevesebb volt meg ömlött belőlem...), szóval ,,megbolondult", aztán pedig beállt gyönyörűen. szóval nem aggódj, 13 évesen simán csúszkálhat, ez még felnőtt nőknél is előfordulhat pl. stressz hatására.

31/L

2009. júl. 22. 16:54
 3/4 anonim ***** válasza:
hát ha neked 13 évesen jött meg először akkor necsodálkozz h ilyen kusza :D majd beáll normálisra, még egy párév.
2009. júl. 22. 17:16
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi
2009. júl. 22. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!