Jele ez már az első menstruációnak?
Figyelt kérdés
Tegnap este ilyen barna "folyás" volt a bugyimon éjszakára meg beraktam egy betétet, nehogy valami baleset legyen. Alig bírtam elaludni mert fájt a hasam lent... Most nagyon fáj a hasam és ahogy most elmentem WC-re megint láttam egy kevés barna folyást. Mi ez? o.O2012. aug. 14. 12:38
1/6 anonim válasza:
Valószínű, hogy nemsokára meg fog jönni! :)
2/6 anonim válasza:
Lehet, hogy hamarosan menstruálni fogsz, de hogy mikor, azt nem lehet pontosan tudni. 16 éves korodig ne aggódj.
3/6 anonim válasza:
Nekem az első menstruációm előtt volt ilyen. Nagyon megijedtem akkor, raktam be egy betétet énis. Pár hónap múlva (kb. 3hónap) reggel épp indultam volna el itthonról, amikor észre vettem hogy véres a nadrágom (fehér nadrágba voltam -.-). Ekkor már sokkal többet tudtam a menstruációról, így nem ijedtem meg. 11éves voltam:) 14/L
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm :) Leírnátok hogy nektek hogy jött meg??
2012. aug. 14. 19:18
5/6 anonim válasza:
nekem még nem jött meg de több jele is van pl:szinte mindennap folyásom van (sárgás), és szokott fájni a hasam és az igy megy kb:fél éve de még nem jött meg szerintem a te eseted is hasonló és én sem tudom mit tegyeek?!
6/6 anonim válasza:
elöttem válaszoló akkor szerintem menj el orvoshoz h a sárgás folyásod van.Kérdező:hát nekem pont este jött meg először még szerencse hogy fent voltam és még nem feküdtem l aludni.A másik szerencsém meg az hogy pont wc-n xĐ.Szóval nem lettem sehol sem véres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!