Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek? (lent bővebben)

Mit tegyek? (lent bővebben)

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok,még szűz.

Kb 4-5hónapja össze-vissza késik,ha megjön akkor 4-5 napig van csak meg.Eddig ez nem így volt,kb 1hétig és 3-4napig volt meg.

És most kicsit nagyobbnak tűnik a hasam is.

És ha megnyomom akkor fáj:S

Szokott olyan érzésem lenni,hogy terhes vagyok és ez nagyon zavar.:S

Lehet hogy ez hülyeség de akkoris:S

Orvoshoz nem szeretnék menni.

És anyumnak se szeretném elmondani.

Köszi a válaszokat.És lehetőleg értelmes válaszokat írjatok

2009. júl. 21. 23:44
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
akkor mit szeretnél? csak mert ez a két lehetőséged van: megosztod anyuddal vagy az orvossal. bár inkább mindkettő egyszerre. terhes nem lehetsz ha még szűz vagy, szóval lehet bármilyen szervi elváltozás, mióma, egyebek úgyhogy én a helyedben egy percig se várnék a dokival, ezek komoly dolgok, az egészséged múlik rajta. lehet hogy csak hormonzavar de akkor legalább megnyugtatnak.
2009. júl. 21. 23:48
 2/18 anonim ***** válasza:
Menj el orvoshoz és mondd el anyudnak.
2009. júl. 21. 23:49
 3/18 anonim ***** válasza:
de amúgy mi a kérdés?
2009. júl. 21. 23:49
 4/18 anonim ***** válasza:
Az, hogy mit tegyen... :D
2009. júl. 21. 23:51
 5/18 anonim válasza:

na igen,egyetértek,mondd el anyudnak..

azzal is egyetértek hogy akármilyen betegség is lehet sajnos..

de lehet semmi gond csak lehet az utóbbi időben híztál kicsit és azért nőtt meg picit a hasad, mióta van meg? mert lehet még abban az időszakban vagy amikor nem állt be a rendszeressége..

én is 15 vagyok és kb 2,5 éve van meg és volt olyan időszak mikor nem volt vagy késett vagy korábban jött.. szóval így össze-vissza..mert még nem nem állt be, mielőtt még aggódna valaki mostanában kezdett el normális lenni :D

2009. júl. 21. 23:59
 6/18 anonim válasza:

előző vagyok

hogyha fáj akkor meg jobb ha szólsz anyudnak, jobb ha megelőzöd azt ami van és jobb ha megnyugodsz hogy nincs semmi :)

2009. júl. 22. 00:01
 7/18 anonim ***** válasza:
Ha szüz léted ellenére mégis szülsz egy gyereket és közvetlen utána megjelenik 3 fura csávó ajándékokkal, akkor semmi gond, kivéve, hogy nagy valószínűséggel kivégzik majd szegény kölyköt. Azonban mivel ez nam valószínű, javaslom, hogy menj el egy barátnőddel nőgyógyászhoz, méghozzá gyorsan.
2009. júl. 22. 00:05
 8/18 A kérdező kommentje:

De nem szeretnék orvoshoz menni . De mindenféle rossz gondolatom van hogy terhes lehetek valahogyan vagy biztos hogy nem vagyok?

Amúgy kb 2éve van meg .

Nekem az a lényeg,hogy terhes ne legyek.

Masztizástól elv 100% hogy nem lehet terhes lenni.

Amúgy meg nem ismeritek anyumat,ha felhoznám a témát 2hétig orvoshoz járkálna velem.Szóval nekem csak a terhesség a lényeg hogy az lehetek vagy sem?

Amúgy köszi az eddig válaszokat!!

2009. júl. 22. 00:13
 9/18 anonim ***** válasza:

nem, nemlehetsz terhes. ugyan hogy lehetnél, ha fiú sem volt a közeledben? az ágyadtól meg nemleszel terhes :D

amúgy a has lehet puffadtabb menzesz előtt, nemlehet h csak akkor tűnik nagyobbnak?

2009. júl. 22. 00:15
 10/18 anonim ***** válasza:
75%

ismered azt a szót, hogy BIOLÓGIA TANKÖNYV??? hol voltál te, mikor a szaporodást tanultátok? vagy megszállt a szentlélek? masztitól hogy lennél már terhes?! komoolyan az eszem megáll...ha farok sem volt a közeledben, akkor csak a levegővételtől nem leszel terhes -.-" Issssstenem, komolyan nem hiszem el...

20/L

2009. júl. 22. 00:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!