Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Veet gyantacsíkok falun...

Veet gyantacsíkok falun mennyibe kerülnek kb? Egyáltalán lehet faluban kapni?

Figyelt kérdés

2012. aug. 13. 02:49
 1/5 anonim válasza:
43%
Ha falun vagy akkor nem kell veet! Van ott ragasztó, méz, szurok.! Csak meg kell találni a megfelelöt!:-)
2012. aug. 13. 06:32
 2/5 anonim ***** válasza:

Áá falun nem lehet kapni. Fel kell menni pestre me csak ott vón.

Ott viszo miden parasztnak va!

2012. aug. 13. 10:03
 3/5 A kérdező kommentje:

Értelmes válaszokat vártam -.-

De látom ennyire értelmesek az emberek .

2012. aug. 14. 10:11
 4/5 anonim ***** válasza:

Hülye kérdésre csak hülye választ lehet írni!

Persze, hogy lehet vidéken is kapni. Magyarország egy aránylag fejlett ország Európában!

Talán egy Afrikai országban tetted volna fel ezt a kérdést nem csodálkoznánk rajta. Csak egy b...ó pesti gondolhatja az hogy a Budapest tábla után más világ van! Sajnos Én is tapasztaltam amikor a "pesti" rokon lejön Mucsaröcsögére mert nekik ez a vidék, azt hiszik, hogy itt megállt az élet és 100 évvel le vagyunk maradva. És van képe azt mondani, hogy unatkozik! Mikor mi megyünk fel, meg ülhetünk a négy falközt, mint egy börtönben. Csodálkoznak, hogy ott meg mi unatkozunk!

2012. aug. 14. 11:35
 5/5 anonim válasza:
persze hogy lehet kapni :) én éppen tegnap vettem 1050 Ft volt egy kisboltban :))
2012. aug. 14. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!