Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha már csak nagyon gyengén...

Ha már csak nagyon gyengén menstruálok, használhatok tampont?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy hülye kérdés, csak mintha egyszer valahol olvastam volna erről valami olyat, hogy ha már nincs elég vér, akkor a tampon a természetes nedveket szívja be, és hogy ez káros. Az 5. napon vagyok, már csak nagyon gyengén vérzek, de a tengerparton vagyok, szóval tampont kéne beraknom... használhatom, nem lesz belőle semmi gáz, igaz?
2012. aug. 12. 14:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Megfelelő tampont használj. Minit. Amikor kiveszed, figyelj, mert ha nem elég "nedves" nagyon nehezen jön ki. Egyébként meg nyugodtan, még aludhatsz is tamponnal :) Nagyon sok rémhír kering, ha hazaérsz kérdezd meg az orvosod.
2012. aug. 12. 14:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha strandon vagy, akkor igen, használj, de csak minit.
2012. aug. 12. 14:47
 3/4 anonim ***** válasza:

Igaz, ha nincs már elég vér, akkor tényleg a természetes dolgokat is felszívja, nemcsak a vért. Gondolom az 5. nap már eléggé a vége, így már tényleg nem szabadna. Csak mivel a tengerparton vagy, nyilván vízbe is mész ezért használhatod. Amúgy mindig a vérzésednek megfelelőt használj, én most az O.B. Pro Comfort Light Days-t (2 cseppes) vagy minit ajánlok.

#1. válaszolónak: Nem, nem rémhír, hogy éjszaka nem jó a tampon. Nem engedi rendesen tisztulni a hüvelyt, a nyálka maradványok nem jönnek ki. Épp ezért ajánlott legalább éjszakára a betét, amiből mindenki a számára legmegfelelőbbet kell, hogy használja. Engem a barátnőim, de legfőképp az orvosom beszélt le róla, bár én addig is betétet használtam éjszakára. De nem igazán értem, hogy jöttek ide a szerinted rémhírnek titulált tények, én csak az engem irritáló részhez szóltam hozzá.

2012. aug. 12. 18:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Kedves 3. Válaszoló! A 2. vagyok. Ha tudnád, hányszor próbáltam én is elmagyarázni, hogy miért csak akkor jó a tampon ha nagyon muszáj, de sokan olyan agresszíven nekem támadtak. Teljes mértékben egyetértek Veled!!!
2012. aug. 13. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!