Ha már csak nagyon gyengén menstruálok, használhatok tampont?
Igaz, ha nincs már elég vér, akkor tényleg a természetes dolgokat is felszívja, nemcsak a vért. Gondolom az 5. nap már eléggé a vége, így már tényleg nem szabadna. Csak mivel a tengerparton vagy, nyilván vízbe is mész ezért használhatod. Amúgy mindig a vérzésednek megfelelőt használj, én most az O.B. Pro Comfort Light Days-t (2 cseppes) vagy minit ajánlok.
#1. válaszolónak: Nem, nem rémhír, hogy éjszaka nem jó a tampon. Nem engedi rendesen tisztulni a hüvelyt, a nyálka maradványok nem jönnek ki. Épp ezért ajánlott legalább éjszakára a betét, amiből mindenki a számára legmegfelelőbbet kell, hogy használja. Engem a barátnőim, de legfőképp az orvosom beszélt le róla, bár én addig is betétet használtam éjszakára. De nem igazán értem, hogy jöttek ide a szerinted rémhírnek titulált tények, én csak az engem irritáló részhez szóltam hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!