Mit fog velem csinálni az orvos? Hogyan küzdjem le a félelmemet?
17 éves vagyok és szerintem el kellene mennem egy nőgyógyászhoz, de nagyon félek tőle. kb egy hónapja veszítettem el a szüzességem és azóta kb 3-szor szeretkeztem a barátommal. először azt hittük, hogy csak nagyon szűk vagyok, de továbbra is (kb 10 cm után) "megállítja" valami amikor belém hatol és nem tudjuk, hogy mitől lehet. ezért gondoltam, hogy felkeresek egy orvost, de nagyon félek miatta. hogyan fog megvizsgálni? belém nyúl vagy valamilyen eszközzel? és mivel tudnám elérni, hogy kevésbé féljek?
előre is köszönöm a válaszokat!!
Előfordul, hogy valakinek olyan erős és vastag a szűzhártyája, hogy rendszeres nemi élet ellenére sem szakad el. A családban előfordult, hogy gyerekvállalás előtt a nőgyógyász kellett, hogy átvágja.
Pláne jó lesz, ha nőgyógyászhoz mégy, ha már nemi életet élsz.
Az ötödik nagyon jól leírta, annyit fűznék még hozzá, hogy az orvos is ember.
Nyugodtan mondd meg őszintén, hogy most vagy nőgyógyásznál először, és kicsit félsz. Kérd meg, hogy előtte mondja el, hogy mi fog történni.
Valószínűleg tapintatosabban fog kezelni, mint egyébként.
A vizsgálatok nem fájnak, inkább csak a helyzet kínos, hogy egy idegen kukucskál oda, ahová nem süt a nap. :)
Az átlagos felnőtt hüvely hossza 10 - 11 cm hosszú. A hüvely, természetesen hosszirányban is rugalmas kissé, de a hüvely felső részén a méhszáj erős nyomásra fájdalmat okoz. Ezért kellemetlen az olyan férfi partner, aki nagy méretei mellett még durva, vagy hirtelen erőszakos lesz.
Talán az orvos is ember, ebben bizakodj.
Köszönöm szépen a válaszokat!!
Nem tudom miért félek az orvostól, egyszerűen csak félek a helyzettől, hogy valaki lásson ott lent meztelenül, a barátomon kívül.
De remélem, hogy mihamarabb túl leszek rajta!!
Köszönöm még1X
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!