Lehet siettetni a menstruációt?
Figyelt kérdés
Kb. egy hét múlva megyek a tengerre s szeretnék én is fürödni de betéttel nem megy s tampont nem használok.
Kérlek irjatok válaszokat mert nagyon fontos :(
2012. aug. 11. 16:09
1/12 anonim válasza:
Sehogy. Meg kell tanulnod, hogy nem akkor menstruálsz, amikor akarsz. Neked kell hozzá alkalmazkodni.
2/12 anonim válasza:
Miért kell újra és újra ilyen kérdést kiírni??
Mikor fogjátok már fel hogy
NEM A TESTED FOG AZ IGÉNYEIDHEZ ALKALMAZKODNI,HANEM NEKED KELL A TESTEDHEZ ALKALMAZKODNI
3/12 A kérdező kommentje:
De el van döntve hogy mikor megyünk.Nem tudok igy alkalmazkodni...
2012. aug. 11. 16:25
4/12 anonim válasza:
Ha szedsz fogamzásgátlót, akkor azzal el tudnád tolni, amúgy másmilyen megoldás nincs. Vagy marad az, hogy tampont használsz a nyaralás alatt, vagy ugrik a fürdőzés!
5/12 anonim válasza:
Első vagyok. A családodnak kellett volna olyan programokat szervezni, hogy belekalkulálják, azt, hogy esetleg megjöhet a menstruációd.
6/12 A kérdező kommentje:
Nem szedek fogamzásgátlót....És ez anyaralás kb. 2-3 hónappal el volt tervezve úgy hogy nem tudunk máskor menni
:(
2012. aug. 11. 16:38
7/12 anonim válasza:
Első vagyok. Egyetlen lehetőséged a tampon!
8/12 A kérdező kommentje:
:(
2012. aug. 11. 16:52
9/12 anonim válasza:
Első vagyok. Sajnálom, ez van. Vagy tampont használsz, vagy ki kell hagynod a fürdést strandon ha menstruálsz!!!
10/12 A kérdező kommentje:
Abban reménykedek hogy késni fog.Igy is késrtt szinte 2 napot :(
2012. aug. 11. 16:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!