Nem érzem nőnek magam, mert nem vérzek. Szerintetek ez így normális?
Utoljára április végén véreztem.
Március végén kezdtem el fogamzásgátló tablettát szedni, 2 levélnyi után le kellett cserélni, szünet nélkül. A másik tablettánál egyik levél után se jött meg, a doki szerint ez normális ennél a tablettánál, de inkább leváltottam, nem csak emiatt.
Ismét szünet nélkül kellett váltanom, szóval április vége óta nem véreztem, már elegem van. Kevesebb, mint 1 hét van a szünetig, szóval már örülök, remélem megjön:)
Na de a lényeg, hogy ez idő alatt nem érzem magam igazi nőnek, emiatt az önbizalmam is kevesebb. Volt már valaki hasonló helyzetben?
17/L
Nekem hormonbetegség miatt nincs rendben a menzeszem. Volt, hogy 7 hónapig nem volt.
És hasonlóan érzek. Mintha nem lennék igazi nő. De inkább a peteérés hiányzik, a menzesz már csak annak a következménye, jele.
Én alapból azt nem értem, hogy egészséges, fiatal nők hajlandóak leállítani egy gyógyszerrel a peteérésüket. Ha rendben lenne a vérzésem, biztos nem tenném.
Megvan a veszélye, hogy esetleg újra sem indul.
Én is de örültem volna neki régebben, ha nem jön meg, gondnak gondoltam, de most...
Nyilván nő vagyok, de nem érzem magam annyira annak.
Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!