Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Egy pár hónapja rendszertelen...

Egy pár hónapja rendszertelen lett a menstruációm. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok és 6 éve menstruálok. Eddig nagyjából rendszeres volt de az utóbbi pár hónapban többször is előfordult, hogy több mint egy hetet késett, illetve volt olyan is, hogy 10 nappal korábban jött meg. A legtöbb 2 hét volt. Jelenleg szintén 9 napnál járok, bár múlt hónapban lefeküdtem a barátommal. Védekeztünk óvszerrel és nem láttuk, hogy valami baj lett volna, szóval nem hiszem hogy terhes vagyok. Nem hiszem, hogy valami változott volna az életemben az elmúlt hónapokban, ami hatással lehetne rá. Menjek orvoshoz vagy ez normális?
2009. júl. 20. 22:46
 1/1 anonim ***** válasza:
Fiatal felnőtteknél előfordul, hogy valamilyen hatásra pl. érzelmi v. erős fizikai megterhelés stb. a havivérzés rendszertelenné válik. Érdemes nőgyógyászhoz fordulni, aki egy vizsgálattal el tudja dönteni, mi volna a rendezéshez a legjobb megoldás. Nem szabad a rendszertelen vérzéssel "játszani", mert később, amikor majd gyereket akarsz, ez lehet a legnagyobb gond.
2009. júl. 20. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!